2777
2789

خواهرشوهرم ساعت ۱۰ و ۵ دقیقه زنگ زده ک جلسه دفاع شوهرخواهرشوهر دیگمه ساعت ۱۰ پاشو بیا میگم الان ک دیره من اصلا خبر نداشتم و درجریان نبودم امادگی ندارم میگه عب نداره منم دیر میرسم گفتم شرمنده نمیتونم یهویی بیام اگه دیشب خبر میدادن میومدم 

بعد الان پیام داده من دسته گل و کارت هدیه گرفتم گفتم از طرف شما هم هست درجریان باشید (گفته ک یکم از پولشو از ما بگیره)  واقعا اینجوری درسته بنظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونستن از قبل دعوت کننحتما نخواستن جز مهمان ها باشید

امکان داره مهمونایی ک دعوت کرده نرفتن لحظه اخر گفته منم بگن برم ک سالن شلوغ بشه؟ یعنی اگه مهمان بیاد نمره راحت تر میدن یا نمره مثبت حساب میشه؟

منم همینو گفتم گفتم ما دعوت نبودیم ک میگه دفاع ک دعوت نداره میگم حداقل باید خبر میداشتیم یا نه

کی گفته دفاع دعوت نداره؟

اتفاقا دعوت میکنن کسایی که دعوت شده باشن هم گل میبرن معمولا

امکان داره مهمونایی ک دعوت کرده نرفتن لحظه اخر گفته منم بگن برم ک سالن شلوغ بشه؟ یعنی اگه مهمان بیاد ...

نه عزیزم همچین چیزی نیست(تو نمره دادن تاثیری نداره)

ولی تا جایی که میدونم مهمونارو از قبل هماهنگ میکنن

حتی خیلیا پک پذیرایی هم به تعداد مهمان ها آماده میکنن

امکان داره مهمونایی ک دعوت کرده نرفتن لحظه اخر گفته منم بگن برم ک سالن شلوغ بشه؟ یعنی اگه مهمان بیاد ...

هیچکدوم

اصلا استادا نگاه مهمونام نمیکنن

نمره میدن میرن

I need a life that isn't just about needing to escape my life🎈 STAY✨ ARMY✌