2777
2789

سلام خداقوتون انشالله حال همگی تون خوب باشه ۵سالیه خواننده خاموش بودم تا قسمت شد به شما بپیوندم..

بچهه من مادرم یک نیم سالی میشه مشگل عجیبی پیدا کرده یک روز ک داشتم سرچ میکردم بایک مطلبی مراجعه شدم یک خانوم گذاشته بودن بهترین روش برای دفع میوم وفیبروم (نازلی ۹۹۳)ممنون میشم کمکی برسونید خداخیرتون بده

حقیقتا مادرم یک نیم سالی میشه و توی یک ماه دو بار پریود روزهاش ام طولانیه بین ۱۲تا ۱۷ نهایت ۳ روز یا یک هفته پاک باشند حتی شده ۳۰ روز کامل پریود باشن

دکتر رفتن حتی دکتر عوض کردن ولی قرص دارو ها تاثیر آنچنانی نداشته انگار بدترشد 

آزمایش سونوگرافی و کیست دادن گفتن سالم 

من همینطور ک داشتم میچرخیم دیدم اسم های بیماری مثل فیبروم -تنگه دهانه رحم-ادنومیوز  -تنبلی تخمدان وغیر خواسته مامانم از دکتر بپرسه ک این  آزمایش هات گرفته یانه

ک دکتر گفته بود همه آزمایش ها گرفتم سالم سالم فقط  تنبلی تخمدان ازت نگرفتم 

و من با چند تا طب سنتی صحبت کردم و شک داریم روی فیبروم و میوم ولی خیلی گرون میگن بین ۱۰تا ۱۵ میلیون 

اگ لازم باشه عکس سونو اینا میفرستم فقط لطفا کمک کنید خیلی نگرانشم ...خدا خیرتون بده دعاتون میکنیم 

عزیزم  من تجربه ندارم

مادرشوعرم میشوم یا فیبروم داشت دقیقا نمیدونم چی بود ولی یائسه که شد خوب شد خود به خود

من یه گرون دکتر زنان رو تو ایتا دارم شبا جواب میده به سوالات اگه خواستی خصوصی درخواست باید بدی تا لینک بفرستم

گروه خانم دکتر رجبی هست

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport