2777
2789
عنوان

بعد میگن ک خارج درس خوندن راحته

81 بازدید | 3 پست

بقران راحت نیست پاره میشید مثلا من الان کمتر از ۶۱ بگیرم میوفتم !! 

ایران کمتر از ۱۲ 

و من هر ترم ۳۰ واحدم شماها ۱۸ پس من راحتم یا شما؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم :https://t.me/namersii

هر چیزی سختی خودش رو داره . ولی بحث اونایی که این حرف رو میزنن رقابت اولیه یا همون کنکوره . ببین من هر جوری بگی از کنکور خبر دارم چون خیلی ساله درگیرشم و میدونم رقابت کنکور ایران واقعااااااااا سنگینه . و خوب مشخصه قبولی خارج راحت تره . خود من میخواستم پارسال برم کازان روسیه برای یک رشته تاپ بعد جزوه امتحان قبولیش رو که میدیدم واقعااااا خندم میکرفت . میدونم وقتی وارد اون رشته بشن سختی های زیادی وجود داره و اصلا حرفم این نیست سختی نمیکشن ولی بحث اینه چون رقابتی مثل کنکور رو تجربه نکردن نمیشه مقایسه کردشون با قبولی های بدون سهمیه ایران

هر چیزی سختی خودش رو داره . ولی بحث اونایی که این حرف رو میزنن رقابت اولیه یا همون کنکوره . ببین من ...

عزیزم روسیه راحته شما بیا ترکیه مدیپول بشین که مورد تایید و طبق اموزش امریکاس ببینم راحته یا نه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم :https://t.me/namersii

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم روسیه راحته شما بیا ترکیه مدیپول بشین که مورد تایید و طبق اموزش امریکاس ببینم راحته یا نه

عزیز دلم اکر تاییدیه ای هم هست بدون شک هزاران برابر اسون تر از قبولی تو کشور خودمونه . ببین این اصلا قضاوت نیست . کسی که میره اونجا الزاما بخاطر فرار از کنکور نرفته و فقط میخواسته از کشور بره و من کاملا درک میکنم و شاید هدف خودمم بشه یک روز . اصلا وقتی شما وارد اون رشته میشی همموطنرو که گفتم باید کلی سختی بکشی و خوب همون دروس سخت رو بخونی . ولی بحث اینه که افراد تو اون جمع کنکور ندادن حتی  کنکور اون کشور هم به صورت سراسری ندادن فقط ازمون دانشگاه رو دادن . من نمیگم بده یا خوبه . ولی خوب دلیل تفکرات اینیه که بنده میگم