2777
2789
عنوان

تماس با مادرشوهر

86 بازدید | 13 پست

اونایی که راه دورن. چند وقت تماس میگیرید . من پارسال برای عید قربان و روز مادر زنگ زدم اونا اصلا بلد نیستن زنگ بزنن فقط به شوهرم زنگ میزنن حتی عید مریض شدم شنیدن، تماس نگرفت . حالا نمی‌دونم چرا همش عذاب وجدان تو وجودم ه .که باید زنگ بزنم بالاخره مادره .  زنگ هم بزنم می‌دونم حرف های میزنه که ناراحت میشم و نمیتونم جواب بدم . چکار کنم برای این حس درونیم که همش تو فکرمه 

یعنی سال تا سال؟ خوب حتما رابطه خراب دیگ والا یه احوال پرسی ک مشکلی نیست 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم زنگ بزن .. تو محبت خودتو بجا بیار .. بگو چخبر خوبین حال و احوال کن اینجوری خیالت راحته که تو زنگتو زدی بعدا نمیتونن بگن اره عروسمون یه خبر نمیگیره 

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

ما با وجود اینکه تو یه شهریم ز نمیزنم بهش مگر اینکه کار واجب داشته باشم....

بدون دعوت هم نمیرم خونه ش مگر اینکه خودش دعوت کنه

خیییلی دلمو شکستن....حالم بهم میخوره ازشون

قبلا خیلی احترام گذاشتم بی احترامی دیدم

هر هفته یا دو هفته یه بار میرم سرمزارش فاتحه میدم میام

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

یعنی سال تا سال؟ خوب حتما رابطه خراب دیگ والا یه احوال پرسی ک مشکلی نیست

منم خیلی بی احترامی دیدم . شده طوری حرف زدن همسرم آمده خونه منو زده . من فقط احترام گذاشتم سه ماه قبل آمدن ده روز خونه م موندن من اصلا بی احترامی نکردم و ولی هر جا نشست گفت عروسام کاری نکردن . برای همین الان اینحوری شدم 

کاش حداقل ماهی یبار میزدی

منم خیلی بی احترامی دیدم . شده طوری حرف زدن همسرم آمده خونه منو زده . من فقط احترام گذاشتم سه ماه قبل آمدن ده روز خونه م موندن من اصلا بی احترامی نکردم و ولی هر جا نشست گفت عروسام کاری نکردن . برای همین الان اینحوری شدم. خیلی دوستشون داشتم احترام گذاشتم . شب شیش بچه م شوهرم بخاطر حرفهای اونا دعوام کرد سالن مراسم گرفتیم من نرفتم بخاطر دعوا اصلا نگفت چی شد چرا نیومدی. فقط عکس می‌گرفته با شوهرم 

ما با وجود اینکه تو یه شهریم ز نمیزنم بهش مگر اینکه کار واجب داشته باشم....بدون دعوت هم نمیرم خونه ش ...

منم دقیقا همین مشکل و دارم برای همین اینحوری شدم . خیلی بی احترامی دیدم و حتی شوهرم بخاطر حرفهای اونا دعوام کرده 

منم دقیقا همین مشکل و دارم برای همین اینحوری شدم . خیلی بی احترامی دیدم و حتی شوهرم بخاطر حرفهای اون ...

خب پس عذاب وجدان نداشته باش

من قبلا عذاب وجدان داشتم الان نه‌....

میگم وفتی بهم بی احترامی میکنن برا چی باید خودمو آزار بدم 

مهمم نیس پشت سرم چی میگن به درک

الان تو بگو چکار کنم زنگ بزنم یا نه

نه ز نزن....

وقتی اونا به تو ز نمیزنن حالتو بپرسن

خود خواهرشوهرم از مادرشوهرش ناراحت بود میگفت هروقت میخاد ما رو شام و...دعوت کنه به من ز نمیزنه ،همیشه به شوهرم ز میزنه....

درصورتیکه خودشون هم همین مدلین ...هیچ موقع به من ز نمیزنن

منم جدیدا بخام شام و...دعوتشون کنم به شوهرم میگم خودت بگو بیان

وقتی اونا منو آدم حساب نمیکنن من برا چی باید بهشون ز بزنم

منم خیلی بی احترامی دیدم . شده طوری حرف زدن همسرم آمده خونه منو زده . من فقط احترام گذاشتم سه ماه قب ...

پس چرا عذاب وجدان داری .کسی ک ناراحت میکنه سعی نکن دنبالش بدویی همسرت شمارو بخاطر اونا کتک زده 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!