2777
2789

توی تاپیک های تجاوز پژمان جمشیدی نیاید بنویسید اون که پولدار و مشهوره احتیاجی به این کار نداره و دخترا خودشون میرن سمتش و..

تجاوز همیشه لزوما بخاطر نیاز جنسی اتفاق نمیفته

اکثر مواقع یه وسیله برای اعمال خشونت و کنترله و دلیلش هم مشکلات روانیه نه نیاز جنسی

یکم اگاهیتونو بیشتر کنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من باور نمیکنم.  

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

شما از کجا میدونی ابنکارو کرده 

بدون ابنکه ثابت بشه داری تهمت میزنی 

کار خودت الان خیلی قشنگه ؟؟؟اول یه سوزن به خودت بزن بعد جوالدوز به دیگران 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ینی ممکنه یکی موقعیت اجتماعی شو ب خطر بندازه بخاطر ی فانتزی ...

اونم پژمان که رسما سینما رو قرق کرده 

بنظر خودم براش پاپوش درست کردن نمیتونم بپذیرم همچین آدمی باشه 

راجع ب هرکی بود قبول میکردم بجز پژمان

چون شکایت این ماجرا خیلی وقته مطرح شده فقط اسم طرفو مشخص نمیکردن تا الان

همیشه فقط پرونده تشکیل می‌شد حالا شبکه های افشاگری مطرح می‌کردند ولی اینک یهو ی خبر گزاری بیاد بگ عجیب بود

این دنیا کسانی را رها کرد که بیشتر از شما عاشقش بودند🍂

شما از کجا میدونی ابنکارو کرده بدون ابنکه ثابت بشه داری تهمت میزنی کار خودت الان خیلی قشنگه ؟؟؟اول ی ...

الان دقیقا چه تهمتی زدم فعلا چیزیه که مطرح شده منم دارم راجع بهش صحبت میکنم همین

ینی ممکنه یکی موقعیت اجتماعی شو ب خطر بندازه بخاطر ی فانتزی ...اونم پژمان که رسما سینما رو قرق کرده ...

یه سرچ بزن ببین تو سینمای هالیوود چند تا بازیگر صد پله بالاتر از پژمان بخاطر همین قضیه ازشون شکایت شده