2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم منم شوگرددی میگیرم

256 بازدید | 31 پست

سلام دوستان 

من دیگع خسته شدم واقن 

شوهرم خیلی آدم بیخیالیه و اصلا بهم محبت نمیکنه 

از سرکار میاد کلا تو اینستاس حتی دستشویی هم با خودش میبره گوشیو ، دلم میخاد بشینه باهام حرف بزنه منم از صبح تا شب تو خونه تنهام هیشکیو ندارم ...هی میخام باهاش حرف بزنم محبت کنم بهش پس میزنه منو 

دیشب هی گف میرم شوگرمامی بگیرم خرجمونو بده راحت زندگی کنیم سرکار نرم ی بار گف هیچی نگفتم دیدم هی داره تکرار میکنه منم ناراحت شدم گفتم پس منم میرم شوگرددی میگیرم پولمون بیشتر بشه یجوری عصبی شد داد زد ک ترسیدم گفتم خب ت میگی من ناراحت میشم مراعات منو نمیکنی منم گفتم ک بدونی چه حسیه 

بنظرتون این حرفم خیلی بد بوده؟

اخه خودشم میدونه بدم میاد همیشع میگه دیگه منم گفتم بگم🥲

ولی این زندگیو من نمیخاستم اینجوری تو ذهنم تصور نکرده بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنقدی که اینستا زندگی و دین و ایمان مردمو گرفت شیطان نگرفت ...لعنت ب سازنده اش 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄