2777
2789

ما قرار بود بریم خواستگاری یکی از اقوام برای داداشم

داداشم دوسش داشت

بعد متوجه شدیم مامانم سرطان خون مزمن داره

اول دختره به داداشم واکنش مثبت نشون نمی‌داد چون اصلا من میدونستم ی رشته خوب قبول میشه 

الآنم پزشکی قبول شد (امسال کنکور داشت)

تو این فاصله که حال مامانم خوب نبود همدیگه رو که دیدیم داداشم ی مقالش ثبت بین المللی شد و اختراعش هم ثبت علمی شد و خب داداشم دبیره 

دیگه داره کاراشو انجام میده استاد دانشگاه بشه

تازه بعد اون دختره دیگه رفتارش با ما خیلی اوکی تر شد

بعد داداشم خیلییی میخوادش خیلی و اصلا از پارسال ما هی به خانواده دختره میگفتیم که بیایم خواستگاری چون داداشم اصلا تحمل نداشت و خب قرار شد بعد کنکور بریم 

مامانم دو هفته نشده که مرخص شده 

ی وقتایی حالش خوبه ی وقتایی بد 

ولی خب همچنان نمیتونه سرپا وایسه اونقدر یا مثلا نمیتونه درست غذا بخوره 

موندم با این شرایط کی بریم خواستگاری

داداشم خیلی گناه داره میترسم وقفه بیفته دیگه جور نشه بریم:)

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزنید اجازه بگیرید برید 

ایشالله مامانت تا عروسی خوب خوب شدهه

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

همین روزا برید اگه میدونید جوابش مثبته

خیلی رفتارش با ما اوکی تر شده دیگه

ولی مشکل اینه داداشم قشنگ مشخصه داره دق می‌کنه که این اتفاق افتاد و خواستگاری عقب افتاد

ولی ناز می‌کنه میگه بزار مامان کلا بهتر شه بعد بریم

با اینکه می‌دونم خودش خیلی نگرانه

اگه داداشتون واقعا انقد مشتاقه هر چه سریعتر برید، میره دانشگاه ممکنه نظرش عوض بشه، اوضاع یه جور خاصیه که نگم برات.

هوای مادرو داشته باشین همه کارا رو خودتون بکنید فقط یه دوساعت بنده خدا اونجا بشینه کار دیگه ای رو دوشش نندازید شرایط خاصه

اگه داداشتون واقعا انقد مشتاقه هر چه سریعتر برید، میره دانشگاه ممکنه نظرش عوض بشه، اوضاع یه جور خاصی ...

همین دیگه 

من خودم دانشگاه علوم پزشکی درس میخونم می‌دونم چه خبره 

تازه پزشکی که باز خیلی بدتره

برید خواستگاری چی از این بهتر کار خیره

داداشم یکم ناز می‌کنه

فکر می‌کنه با این شرایط بریم مامانم ممکنه ناراحت بشه

مادرتون اگه حالش خوب نیست میتونه تو جلسه خواستگاری نیاد که اذیت بشه اون هام از خانواده شما شناخت دار ...

نه ی روزایی بهتره حالش

روزایی که دیالیز میشه حال نداره

خیلی رفتارش با ما اوکی تر شده دیگهولی مشکل اینه داداشم قشنگ مشخصه داره دق می‌کنه که این اتفاق افتاد ...

حتما یه قرار بذارید همین چن روزه برید، فعلا بچه ها آشنا بشن اقلا، بعد تا خدا چی بخواد خیلی زمان میبره اینکارا، خیره ان شاالله

حتما یه قرار بذارید همین چن روزه برید، فعلا بچه ها آشنا بشن اقلا، بعد تا خدا چی بخواد خیلی زمان میبر ...

آره مامانمم همین و میگه

به داداشم گفت می‌خوام زنگ بزنم بگم بریم خواستگاری

داداشم خجالت می‌کشه😂💔