2777
2789

هر بار من از این تاپیکایی که میگن انقدر از خونه بزنه و فلان کنه میبینم تعجب می‌کنم 

چقدر بی اعتمادید نسبت به شریک زندگیتون😂

من تو واقعیت هیچوقت تو زندگی ها ندیدم کسی بگه مال منه ، این مال شوهرم هر چی هست با همه دیگه 

اتفاقا هم بیشتر پیشرفت میکنن هم زندگی های بهتری دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی ما از همون اول همینجوری بوده ،هیچوقت مال من و مال تو نبوده،،،،ولی مال خواهرم بوده و همیشه از ر ...

اره اینا که هعی چرتکه میندازن تو زندگیشون بیشتر دعوا پیش میاره بی اعتماد میشن نسبت به هم 

اینکه طلایی که خود مرد گرفته رو هم نمیدن ازمستاجری خلاص بشن عجیبه

همون انگار خودشون قرار نیست تو اون خونه بشینن

باز چیزایی که آدم از خونه پدرش میاره فرق داره

همون انگار خودشون قرار نیست تو اون خونه بشیننباز چیزایی که آدم از خونه پدرش میاره فرق داره

دقیقا.انگار زندگی رو سهیم نیستن. ی جوریه که انگار ی ساک بستن اماده پشت در هروقت مرد گفت بفرما دوان دوان میرن. 

منم هیچ وقت ندیده بودم

کارت های بانکی بابام دست من و مامانم بوده همیشه

بابام غیر از خونمون هرچی جدید گرفته به اسم مامانم زده

هیچ حساب مخفی و ... هم نداشتیم

تا من ازدواج کردم

اولش که مادر همسرم سر مهریه محشر کبری درست کرد

بعد سر خرید ازدواج که اره میخوان پسرمو تلکه کنن

بعدش سر خونه گرفتن که باید خونه به اسم پدر همسرم باشه... در حالیکه پولش رو همسرم داده بود

روزی هم که میخواستیم بریم سر خونه زندگیمون به همسرم گفته بود مبادا به زنت رو بدی 

از اول  هر طور بارش بیاری همون میشه

زنای الان مث من نیستن که میان بالا می کشن میرن...

در حالیکه وضع مالیه همسرم و خانواده ش با ما خیلی فرق داشت و من نیازی به تلکه کردنش نداشتم

همچین آدمایی هستن که باعث میشن تو زندگیا مال من مال تو پیش بیاد... خونه ای که مال همسرمه به اسم پدرهمسرمه یعنی خواهرشوهرم ازش سهم داره... 

بعد فکر کنید پدرشوهرم هرچی داره به اسم زنشه

داماد خانواده هرچی داره به اسم خواهرشوهرمه

ولی به عروس که میرسه میگن مبادا رو بدی بهش....

من ازدواج که کردم هیچ چی از همسرم نخواستم نه عروسی نه خرید گفتم هزینه هاش رو بذاریم رو هم خونه بگیریم

نصف خونه شد به نام پدرهمسرم و نصف بیشتر پول که مال من بود شد به اسم من... اینان که تو زندگی جدایی میارن

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

دقیقا.انگار زندگی رو سهیم نیستن. ی جوریه که انگار ی ساک بستن اماده پشت در هروقت مرد گفت بفرما دوان د ...

اومدیمو الان بهت گفتن  بفرما ، ضرر نداره ادم به فکر اینده اش باشه ،بهرحال شوهر هم یه ادمه پیغمبر معصوم که نیست

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂