2777
2789

منو نمیخواد وای خدا دارم دیونه میشم چرا باهام اینطوری شده آخه بمیرم من این حسو امیدوارم دشمنمم‌تجربه نکنه🤕🤕🤕🤕🤕

سه سال وقت و عمرتو هدر دادی واسه هیچ و پوچ،،،وقتی میگن برا زندگیتون ارزش قائل بشین همه میان جبهه میگیرن😏😏

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه چیزی نیست من دیدم زنه سه تا بچه آورده چهل سال زندگی کرده نخورده نپوشیده مرد صاحب مال شده مقام شده اونم جوانیش به پای مرد و بچه ها ریخته آخر مرد گفته کارت و کلید بذار روی میز و برو از خونه من بیرون دلم زن جوان میخواد 

زنه بیچاره آواره خونه بچه هاش و برادرش بود یه مدت بعدم خودکشی کرد 

تو چیزی از دست ندادی ناراحت نباش

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

خدایا برای شونصدمین بار دارم میگم : به دختران این مملکت عقل بیشتری عطا بفرما

آخه یجور میگی انگار پسر خوب اومده خواستگاری و من گفتم نه بابا مرد زندگی پیدا نمیشه متوجه باشین

سه سال وقت و عمرتو هدر دادی واسه هیچ و پوچ،،،وقتی میگن برا زندگیتون ارزش قائل بشین همه میان جبهه میگ ...

خب چکار کنم خواستگار خوب ندارم هیچی حالمو خوب نکرد اگه خودکشی گناه نبود تا حالا صدبار خودمو خلاص میکردم