2777
2789
عنوان

10 ساعت درس خوندن❓️

57 بازدید | 10 پست

اونایی ک انقدر خوندید یا انقدر میخونید پارت بندیتون چطوره؟

من 7 تا 9 ساعت میخونم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمان کنکور 7 صبح تا 12نیم 

4 ظهر دوباره شروع میکردم تا 9نیم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

مدرسه هم میری؟؟

۲ روز در هفته فقط اونموقع ۵ ساعت میخونم 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

زمان کنکور 7 صبح تا 12نیم 4 ظهر دوباره شروع میکردم تا 9نیم

خیلی میخوندین پس

پرستاری قبول شدین؟

خیلی میخوندین پسپرستاری قبول شدین؟

اره اخراش بردم رو 12 ساعت اما حال نداشتم 

همون 10 ساعت رو نگه میداشتم 

اگر هم میخواستم برم بیرون تا 8 میخوندم 

اره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اره اخراش بردم رو 12 ساعت اما حال نداشتم همون 10 ساعت رو نگه میداشتم اگر هم میخواستم برم بیرون تا 8 ...

عالی

خیلیه بنظر من

من نمیتونم انقدر بخونم

عالیخیلیه بنظر منمن نمیتونم انقدر بخونم

عادت میکنی به مرور