2777
2789
عنوان

شوهرم سیبیل گذاشته😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلی بدی

چرا 

آخه گفتی سبیل فقط همین اموجی سبیل داره 😂 😂 😂 🧔🧔🧔

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

شوهر منم سیبیل میذاره بهش میاد سنش میره بالا ۲۸ سالشه با سیبیل ۳۵ سال بهش میخوره😂

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

نمی دونم چرا من خوشم میاد انگار شوهرم ابهت پیدا می کنه. 

بدون ریش و سبیل انگار یه بچه دبیرستانی می شه یه جوریه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

این پسره حامی هم سیبیل داره واقعا سیبیل چیز زشتیه ،بگو‌بزنه پسر منم چند روز پیش گذاشته بود کم پشت هم ...

خب کم پشت زشته.  ولی بعد چند سال که پرپشت و مشکی بشه قشنگه.   به بعضی ها خیلی میاد

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

من همسرم شبیه بهنام بان ی سیبیل گذاشته بود

یبار یه بچه تو خیابون دیدیش ب مامانش نشون داد گفت مامان ببین بهنام بانیه

شوهرمم گفت عمو من بهنام بانیه مناطق محرومم🤣

همکارای شوهرم تو شرکت ریش پرفسوری گذاشته بودن واسه شوهرم اومد خونه یه ساعت میخندیدم بهش😐

شبیه ۵۰ ساله های زن باز شده بود😅

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔