2777
2789

برادر من سی و سه سالشه متاسفانه نزدیک بیست ساله مواد مخدر صنعتی مصرف می‌کنه و مغزش ب شدت تخریب شده بود ،توهم و بدبینی و هزیون و...

الان تقریبا پنج ماه کمپه

از بچگی بی اعتماد به نفس و ساده و بی زبون بود

بخاطر همین افسردگی هم داشت و قرص افسردگی میخورد ،،از نوزده سالگی گل،،و آلان سه چهار ساله،متادن و شیشه هم مصرف میکنه

بنظرتون پنج ماه کافیه کمپ باشه؟

اومد بیرون بیمارستان عصاب و روان بستری بشه خوبه بخاطر افسردگی و تخریب مغزش؟

یا بره روانشناس یا روانپزشک 

چکارا باید بکنیم برای اینکه انشاالله خوب بشه و دیگه سراغ مواد نره

اولین بار کمپ می‌ره

لطفاً هر اطلاعاتی ،یا تجربه ای دارین ،یا تجربه اطرافیان تون ،بگین ثواب داره 

انشاالله ب مراد دلت ون برسین

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

من طبق تجربه برادر خودم میگم گل مصرف میکرد و مشروب

فرستادیم کمپ اما تو کمپ بهش گل میدادن

پس اول از اونجا مطمئن بشید مرتب برید سر بزنید حالت های برادرتو چک کنید چهره حالتها رفتارها رنگ و رو… بلخره متوجه میشین اگه خدایی ناکرده همچنان مصرف کرده باشه

اگه مصرف نکرده باشه صددد دررررصد رنگ و روش عوض شده چون خیلی سریع تغییر میکنن

انشاالله که خوب شده باشه، بعد اینکه اومد حتمااااااا بفرستین کلاسارو شرکت کنه چون خودش یه جورایی روانشناسیه و تو روحیه خیلی تاثیر داره و همون کلاسا باعث میشه سست نشه و دوباره نره سراغ مواد اسمشون انجمن معتادان گمنام

و اینکه سعی کنید داروهای ضدافسردگی را قطع کنید چون همون خودش خطر داره

من طبق تجربه برادر خودم میگم گل مصرف میکرد و مشروبفرستادیم کمپ اما تو کمپ بهش گل میدادنپس اول از اون ...

الان این چند ماه داروی افسردگی هم نخورده

متاسفانه دوریم نمی‌تونیم بش سر بزنیم زیاد

کی بش گل می‌داده اونجا؟چطوری فهمیدین

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
الان این چند ماه داروی افسردگی هم نخوردهمتاسفانه دوریم نمی‌تونیم بش سر بزنیم زیادکی بش گل می‌داده او ...

خود مسئولاشون و ادمایی ک اونجا کار میکردن

از رنگ و روش متوجه شدیم دیگه مشخص بود و تابلو

شمام حتمااااا حتماااا برید سر بزنید ببینید وضعییت و شرایطش چجوریه بلخره متوجه میشید چون مصرف کننده چهره اش تابلوعه

مثلا داداشم رنگ و روش زرد بود و چشماش حالت خمار

درصورتی ک قبلش چندروز ترک کرده بود و نمیکشید رنگ و روش طبیعی و چشماش نرمال