2821
2789
عنوان

چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 59 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین چاق شدن راحته اما لاغر شدن سخته😨بهتره درحدی چاق نکنی که بعدا بشینی غصه بخوری چطور شکم و پهلوتو آب کنی

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور
سیب زمینی خیلی خوبه به نظرم امتحان کن روزی دوتاسیب زمینی متوسط ابپز میکردم روشم پنیر میریختم میزاشتم ...

اوکی ممندنم گلم

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی نی نی من و نی نی شما
ببین چاق شدن راحته اما لاغر شدن سخته😨بهتره درحدی چاق نکنی که بعدا بشینی غصه بخوری چطور شکم و پهلوتو ...

من برای لاغر شدن هیچ مشکلی ندارم یعنی ظرف دوسه روز کلا اب میشه همه جام😢😢چندماه زحمت میکشم چاق بشم بعد با یه حرص یا جوش الکی کلا میره به باد

ورزش کردن باعث بیشتر گرسنه شدنت میشه و چون کالری میسوزه به محض اینکه ورزشت تموم شد غذای پرکالری بخوری فوری تبدیل به چربی میشه اما همراه اینا میوه جات هم مصرف کن کبد چرب نگیری

هرکسی یک دلبرجانانه دارد من تورا  
ادم عادی هر روز نیاز به دوهزار تا دوهزارو پونصد کالری داره ادمی که بخاد چاق بشه باید دوبرابرشو مصرف ...

ممنونم عزیزم😘

اجیل بخر انواع مغزها هرجا رفتی بخور شکلات کاکاعو خیلی کالری داره حتمن با نوشیدنی های گرم مثل چای بخور. کلن باید غذاهلی پرکالری مصرف کتی واسه چاقی بستنی کیلو کیلو بخر بذار خونه سیب زمینی سرخ کن روش پتیر پیتزا بریز بممبی میشه واسه خودش بعد اونو با سس کچاب بخور

هرکسی یک دلبرجانانه دارد من تورا  
اجیل بخر انواع مغزها هرجا رفتی بخور شکلات کاکاعو خیلی کالری داره حتمن با نوشیدنی های گرم مثل چای بخو ...

ممنون دوست عزیز😍😗