2777
2789
عنوان

وای فقط بیایید ببینید پاهام چجوری ورم کرده باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 47 پست

بچه اولته؟

بچه اولم اینجوری بودم هردوتا اضافه وزنم زیاد بود ۱۱۰ کیلو ولی بچه دوم چون نمیشد بشینم کمتر پف میگرد بعبارتی تحرکم زیاد بود و اینگه ۳۸ هفته دردای زایمانم شروع میشد درصورتی ک میخاسنم سزارین بشم چون قبلیه سزارین یود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید زیاد نشستی یه کم پیاده روی کن شاید بهتر شد ولی اصلا برا آزمایش سهل انگاری نکن دخترم تنها کسی که ...

ورم به یه جانشستن نیست....یامشکلی هست یااینکه بعضی‌ها به خصوص سربچه ی دخترکلاورم میکنن....

اضافه وزن باورم فرق داره....البته هردوهم خطرداره...

خو من سر بارداری اولم خونریزی شدیدی داشتم اضافه وزن داشتم ورمم داشتم دماغمم ک این هوا فاجعه بود ینی مرتب ازمایش ۲۴ ساعته میداد دگتر ولی خداروشگر فشارم ازمایشم خوب بود

بچه اولته؟بچه اولم اینجوری بودم هردوتا اضافه وزنم زیاد بود ۱۱۰ کیلو ولی بچه دوم چون نمیشد بشینم کمتر ...

آره بچه اولمه ، وزنم هم زیاده ۹۰ کیلو ام ، آخه طول سرویکس کمه زیاد تحرک میکنم کمر و شکمم درد میگیره دکتر گفته کمتر فعالیت کن ممکنه بچه زود به دنیا بیاد

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
شاید زیاد نشستی یه کم پیاده روی کن شاید بهتر شد ولی اصلا برا آزمایش سهل انگاری نکن دخترم تنها کسی که ...

اخه بچه پایینه دکتر گفته احتمال زایمان زودرس هست زیاد فعالیت نکن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ورم به یه جانشستن نیست....یامشکلی هست یااینکه بعضی‌ها به خصوص سربچه ی دخترکلاورم میکنن....

بله 

من مشکل خاصی نداشتم وقتی تحرکم کم بود ورم میکردم 

مامان اولیا فکر میکنن باید زیاد استراحت کنن ولی هرچی بیشتر پیاده روی وکارای آروم بکنن بهتره 

ولی آزمایش حتما مهمه

اره بچم دختره ولی تا آخر ۷ ماه هیچ ورمی نداشتم الان اینطوری شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خو من سر بارداری اولم خونریزی شدیدی داشتم اضافه وزن داشتم ورمم داشتم دماغمم ک این هوا فاجعه بود ینی ...

بچتون دختربود؟یه سریا کلا ورم میکنن...ولی بایدبررسی کردکه مشکلی هم نباشه....