سنگفرش_بارون_خورده مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 1491 عنوان بچه دوم … 144 بازدید | 19 پست نظرتون چیه؟؟برا کسی که خونه و ماشین و درآمد حدودا خوب داره ؟؟ خدایا همون که میدوني 💕 1404/07/29 | 09:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blindowlsabegh عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 772 به شخصه به شدت مخالفم. البته شرایط من خاص هست. ولی واقعا واقعا واقعا مخالف هستم.
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4950 من آوردم داغون شدم ولی شیرین هم هست التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59907 کلا حوصله بچه دوم ندارم همون یدونه به ثمر برسونم سلامت باشه بخدا شاهکار کردم از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
سنگفرش_بارون_خورده مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 1491 به شخصه به شدت مخالفم. البته شرایط من خاص هست. ولی واقعا واقعا واقعا مخالف هستم. اخه بچه ی تک هم حس تنهایی داره ، واقعا موندم خودمم،،، خدایا همون که میدوني 💕
mandana79 عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 4772 حوصله هم داشته باشی عالیه اینجا همه چیو با ملاک پول میسنجن اما بنظر من مهم ترین چیز تربیت و اخلاقه و وقت گذاشتن برای بچه
rreihane عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 1611 شرایطشو داری دیگه منم میخوام بیارم ولی شرایط جور نیست اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین
تیشتر عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 12004 این نظر منه آدم اگه قصد بچهدار شدن داره و شرایطش خوبه باید چند تا بیاره تا حال کنن از با هم بودن و گرنه هم کلا قید بچه رو بزنه و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
نیلوفر۷۳ عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 498 عزیزم ملاک بچه دار شدن نباید اینا باشه. حوصله و توان باید باشه. اگه این دوتا بود اگه مستاجر هم باشی ماشین هم نداشته باشی بچه های خوبی بزرگ می کنی. صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃
uzaki_chan عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 1057 با نظر بقیه تصمیم میگیری که بچه دار بشی یا نه؟اگه شما و همسرت میبینید که شرایطشو دارید و میتونید هم مالی هم روانی بچتونو ساپورت کنید خب آره بچه دار شید این تصمیمش با شما دوتاست نه بقیه لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48969 پول باشه اوکی هست ولی حوصله و حس و حال سرو کله زدن با بچه نباشه سخت میشه روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......
farariazkhod عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 1888 اخه بچه ی تک هم حس تنهایی داره ، واقعا موندم خودمم،،، واجبه اگه نیاری ظلم کردی به بچه ات وپشیمون میشی بعدا