2777
2789
عنوان

حالم بده ی ذکر ارامش بخش بگید

87 بازدید | 15 پست

من جدا شدم. الکی الکی... نمیدونم کسی جادومون کرد یا شوهرم کسی را پیدا کرد یا کسی پرش کرد، یهو ازم سرد شد. ی دعوای الکی راه انداخت و تمام. 

قلبم داره مچاله میشه، انگار یکی گرفته تو مشتش و فشارش میده. اشکم بند نمیاد. تو را خدا ی ذکر ارامش بخش بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط با خدا درد دو دل کنببین چقدر آروم میشیهرچی میخوای بخواه ازش

خواهر دیشب انقدر نماز خوندم. به محض اینکه خواستم بخوابم حالم بدتر شد. انقدر گریه کردم. نتونستم جلو خودمم بگیرم بش پیام دادم. اونم جوابمو نداد. باز حالم بدتر شد.

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

ذکر یونسیه است

برای رفع حزن و اندوه...و برای دوری دشمن 

و براورده شدن حاجات

ذکر خیلی خوبه.

گفته شده حضرت یونس وقتی داخل شکم نهنگ گرفتار بوده 

این ذکر رو زیاد میگفته که به لطف خدانجات پیدا کرده

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
دیگه تو خانواده ها مطرح شده. میخوان کاراشو انجام بدن. عقد بودیم.

چه بده 

بهت توصیه میکنم این ذکر روزی ۱۱۰ مرتبه بگی مطمعن باش شوهرت تغییر میکنه و برمیگرده 

صراط علی مستقیم صراط مالک یوم دین الهم ایاک نعبد و ایاک نستعین 

شوهرت برگشت برای امضام دعا کن 

اراده کن هر روز بخون ، کلا روزی ۱۰ دقیقه وقت میبره 

تو امام علی و خدا رو صدا میزنی محاله حاجت روا نشی

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمینذکر یونسیه استبرای رفع حزن و اندوه...و برای دوری دشمن و برا ...

منم از این حاجت گرفتم

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

خواهر دیشب انقدر نماز خوندم. به محض اینکه خواستم بخوابم حالم بدتر شد. انقدر گریه کردم. نتونستم جلو خ ...

دیه بهش پیام نده ذکری که گفتم روزی ۱۱۰ مرتبه به نیت شوهرت بخون و معجزه اش ببین

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
خواهر دیشب انقدر نماز خوندم. به محض اینکه خواستم بخوابم حالم بدتر شد. انقدر گریه کردم. نتونستم جلو خ ...

با خدا دردودل کن به نماز کاری ندارم

هرچی میخوای به اون بگو صلاحت از اون بخواه و مطمئن باش گوش میده و بعد بسپار بهش و به چیزی فکر نکن

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤

انشالله حالت خوب بشه .همیشه طلاق راه حل نیست عزیزم 🙂 اما الان طبیعیه حالت و واست دعو میکنم 

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ .   آنان که ایمان آوردند و دل‌هایشان با یاد خدا آرام می‌گیرد؛ آگاه باشید که تنها با یاد خدا دل‌ها آرام می‌گیرد.