41سال حالا اونقدرم پیر نیست ک دیگه بخواین برین سراغ یه خانوم 60ساله
برین از تلگرام توی گروه های شهرخودتون عضو شین واونجا چت کنین تعامل داشته باشین
یاهمون سامانه ادم وحوا
یاا مثلا توی کافه ای رستورانی، سینمایی، پارکی
باید دل وجرئت داشته باشید وجسارت پیشنهاد دادن وقدم برای اشنایی پیش پاگزاشتن
بعد حالا قبل از این جریان ازدواج ودوستی
یه چنددتا چیز بگم ک خیلی توچشم خانومها میاد وخیلی تاثیر داره
اول اینکه ظاهرتون، مسئله زشتی وزیبایی نیست، مسئله خوش پوش بودن، اراسته وشیک بودنه
ایا شما باشگاه میرین برای سلامتی خودتون وقت میزارین؟
ایا شما به ظاهرتون اهمیت میدین؟ لباس خوب میپوشین؟راجب لباس پوشیدنتون فکرمیکنین یانه هرچی دم دست اومد میپوشین! ایا از عطر وادکلن ومام وافترشیو استفادع میکنین! به بهداشت دهان خودتون اهمیت میدین! اینایی ک پرسیدم ونباید به من جواب بدینا اینا سوالهایی بود. ک باید جوابش اره باشه تا شانس ازدواجتون بالابره تا نرین سراغ60ساله ها
حالا میرسیم سراغ شغل، مسائل مالی، ایا خونه، ماشین ، شغل ثابت دارین، ایا درامدی دارین ک تاجندسال اینده اگرم خونه وماشین نداشتین بتونین تهیه کنین، ایا بنظرشخصی خودتون از پس مسئولیت یه زندگی برمیاین؟
و حالا چیز هایی ک خانوم ها اگر مردا این حرکت هارو انجام بدن خوششون میاد
خانوما اکثرا دوست دارند ک همسرشون پشت وپناهشون باشه یعنی چی؟
مثلا میخواد رانندگی یادبگیره، اقا بگه مشکلی نداره برو من هزینه اشو میدم یا سعی. میکنم بدم، یااا ماشینمو میدم تویادبگیر، میخوای فلان کارو شروع کنی؟ من پشتتم انجامش بده
مردی ک بتونه بین همسرش وخانوادش مرز بزاره
مردی ک مناسبت هارو یادش باشه و حتی یه شاخه گل برای همسرش بخره
مردی ک وقتی زنش ناراحته بگه تنهایی غصه نخور بیا باهم حلش میکنیم، یا مثلا توی مواقع پریودش بیشترر حواسش به زنش باشه خوراکی ک دوست داره بخره یه پیام عاشقانه قشنک تر براش بفرسته
مردی ک قدردان باشه، نگه داری توخونه چیکارمیکنی مگه،
مردی ک اهل مشورت باشه،خسیس نباشهه و.........
کلی چیزهای دیگه
ولی ازهمه مهم تر، روی خودتون تمرکزکنین، بدن بهتر شغل بهتر، لباس بهتر، شخصیت بهتر، دوست های باکیفیت تر
مثلنا شاید توی تعامل با باشگاهی دوستی همکاری صمیمی شدین بگین اقا من قصد ازدواج دارم به عنوان برادر کیس خوب داشتین ثواب میکنین معرفی کنین، حالا اگر واقعا انسان خوبی باشین براتون سرو دستم میشکونن
نمیدونم چیشد ک انقد نوشتم ولی واقعا یه دقیقه خوندم حاضرین با یه زن 57ساله ازدواج کنین اعصابم ازاین وضع جوونا وازدواج بهم ریخت