2777
2789

رفبق من خونه پدرش ک بود باور کن ما لباسایی ک استفاده نمیکرویم یا نمیخواستیم میدآدیم ب اونا و اونا ازلباسای مااستفاده میکردن

باباش پول ی کرایه رو عادی نمیداد یا بزور

هیچکجاااا تا سر کوچه هم نمیرفتن یکی مدد میکرد میرفتن مشهدی یا قمی

بچه ها تغذیه خوب نداشتن کم خونی داشتن دندونشون میریخت پول نداش دندون درست کنن

ازدواج ک کرد یکیشون ماشالله بهش قشنگ ارامش تو چهرش تو لحن حرف زدن اون دختر عصبی ک مال این خانواده بود موج میزد قشنگ ب خودس میرسید موهاش پوستس دندونس چقد خوب شده بود چ زندگی شوهرش قشنگ سرش ب تنش میارزه وواقعا نجاتش داد

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

اکثر دختر خانومایی که خونه پدر اوضاع خوب نبوده اتفاقا به خواستگار در حد خودشون یا کمتر بله نمیگن

برعکس دخترای مرفه هستن که فکر میکنن پول مهم نیست و بعدا چوب همینو میخورن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثر دختر خانومایی که خونه پدر اوضاع خوب نبوده اتفاقا به خواستگار در حد خودشون یا کمتر بله نمیگنبرعک ...

اینا رفیق بودن شوهرش حتی پول ازمون و دانشگاهشم داد قشنگ لول اپ شد

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

منم مجرد بودم لباسای دختر همسایه میپوشیدم

ولی قبل از اینکه ازدواج کنم خودم خودمو بالا کشیدم و استخدام شدم یه سال بعدشم ازدواج کردم و واقعا از جهنم پدری بهتره خداروشکر

ولی من هیچ وقت منتظر نبودم پسری بیاد و نجاتم بده و همین باعث شد خواهان زیاد داشته باشم فکر میکنم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

منم مجرد بودم لباسای دختر همسایه میپوشیدمولی قبل از اینکه ازدواج کنم خودم خودمو بالا کشیدم و استخدام ...

ربطی نداره اینا حتی پدرش پول کتابم نمیداد راه پیشرفت مرد تو جامعه و روحیه وقوای جسمیش بیشتره میتونه تورو خیلی جلو بندازه

اکثر دختر خانومایی که خونه پدر اوضاع خوب نبوده اتفاقا به خواستگار در حد خودشون یا کمتر بله نمیگنبرعک ...

آره دقیقا  

آدم وقتی دوران کودکی سختی بکشه ، میفهمه زندگی چقدر وحشتناکه

Azinammmmmm
ربطی نداره اینا حتی پدرش پول کتابم نمیداد راه پیشرفت مرد تو جامعه و روحیه وقوای جسمیش بیشتره میتونه ...

پدر منم همین بودخب😐

یه هفته بعد عقدمم از خونه بیرونم کرد

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕