2777
2789
عنوان

شوهرم درک نداره

115 بازدید | 9 پست

منم برا خودم کار دارم سه تا بچه مدرسه ای کار زیاد خونه جدیدا تصمیم گرفتم ادامه تحصیل بدم صبح دارم از خونه میام بیرون برا ثبت نام دانشگاه به من میگه زود برگرد کارت منظورش رابطه بود خسته شدم چرا نمیفهمه خیلی روزها برنامه من را با همین کارش بهم میریزه آخه چه جوری زود برگردم مگه ثبت نام دست منه ؟دلم میخواد سرم را بکوبم به دیوار دانشگاه از این نفهمی ش😢😢شما بگید چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اگه درک ندارع تو هم حساسیت زیادی داری

خب بگو باشه فقط ثبت نام میکنم میام طول هم کشید خب میگی دست من نبود

بعد هم قبل دانشگاه اهر شب رابطه داشته باش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ب هر حرفی اعتنا نکن بی اعتنا هم نباش

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر