2777
2789
عنوان

داستان خانمی که از امام رضا شفا گرفته چیه کل اینستا پر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 45 پست
بله برا ما معصوم نبودن برا ما فقط پیامبر و فرشته معصوم حساب میشن عزیزم اعتقادات فرق میکنن

هیچڪدوم از امامها فوت نشدن بلڪہ شهید شدن بہ دست بدترین وگناهڪارترین مخلوق خدا

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
مگا فقط پیامبر یا فرشته میتونه کاری که خدا میخاد انجام بده، از قرآن جوابتو میدم، ذوالقرنین کیه که نه ...

ذوالقرنین اسم یه پیامبره اتفاقا 

اگه منظورت کوروشه که باید بگم اشتباه میکنی 

چون معلوم نشده فقط یکی از احتمالات رو دادن به اینکه 

ممکنه همون کوروش باشه همین.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درسته شفا گرفتن از یه فوت شده بنظرم منطقی نیست اونام مث ما انسانن پیامبر یا فرشته نبودن که معصو ...

درسته شماسنی مذهبی.ولی نبایدبه امام عزیزمابگی فوت شده.بلکه به شهادت رسیدن ایشون ودرضمن امامان ماهمگی معصوم هستن علاوه برپیامبروفرشته ها.حتی خیلی ازسنی مذهب هابه امام رضاعلیه السلام ارادت ویژه دارن

دقیقا من واقعا چیزی که مطمعن نشده باشم و نمیتونم باور کنماخه اگر خودشو زده بود به فلجی چی ؟قدرت خدا ...

به این راحتی نیست که تایید کردنش روند طولانی داره اینجوری باشه که هرکی میره میشینه رو ویلچر بعد پا میشه میگه شفا گرفتم ... 

روند طولانی داره باید مدارک کامل پزشکی نه یه عکس و آزمایش ساده باید پرونده پزشکی معتبر بیارن ،  دوباره نه یدونه پزشک بله چندتا پزشک و روحانی و دوتا خادم ریز به ریز برسی میکنن بعد تایید میشه ....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
اره درسته شفا گرفتن از یه فوت شده بنظرم منطقی نیست اونام مث ما انسانن پیامبر یا فرشته نبودن که معصو ...

اتفاقا امام های ما معصوم هستن عزیزم ☺️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
مگا فقط پیامبر یا فرشته میتونه کاری که خدا میخاد انجام بده، از قرآن جوابتو میدم، ذوالقرنین کیه که نه ...

اگه جریان معصومیت ذوالقرنین مث ما انسان بوده و تو قرآن سوره کهف درموردش صحبت شده که عادل بوده اینا ولی نگفته که معصوم بوده بعدم توانایی بوده که خدا بهش موقع تو این دنیا داده مث بعضی از حاکمان خوبی که وقتی تو این دنیا بودن برا مردم خدمت کردن ربطی ب نیرو ماوایی طبیعی که بعد مرگ خدا بهش بده برا شفا اینا نداره. 

به این راحتی نیست که تایید کردنش روند طولانی داره اینجوری باشه که هرکی میره میشینه رو ویلچر بعد پا م ...

خب فعلا فقط فیلمش پخش شده

تاییدیش گفته نشده

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

من نشنیدم اما معمولا به اینستا اعتماد ندارم

من تو یه جایی که خیلی بهشون اعتماد دارم و میدونم هرچی بزارن با منبع میزارن دیدم کلیپ شونو گذاشتن 

مطمئن باش اگه دروغ بود جلو انتشارش رو میگرفتن 

من تو یه جایی که خیلی بهشون اعتماد دارم و میدونم هرچی بزارن با منبع میزارن دیدم کلیپ شونو گذاشتن مطم ...

🤷‍♀️

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

درسته شماسنی مذهبی.ولی نبایدبه امام عزیزمابگی فوت شده.بلکه به شهادت رسیدن ایشون ودرضمن امامان ماهمگی ...

من نگفتم امام رضا دوس ندارم بنطر خودمم  امام رضا آدم بسیار خوب بودن و بسیار دوسشون داشتم قصد توهین بهش نداشتم فقط اعتقاد خودمون ب یه دوس دیگه تو سایت گفتم 

خب فعلا فقط فیلمش پخش شدهتاییدیش گفته نشده

خب منظورم اینه چیز بعیدی نیست که تعجب آور باشه....معجزه خدا و اهل بیت همیشه هست 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
اگه جریان معصومیت ذوالقرنین مث ما انسان بوده و تو قرآن سوره کهف درموردش صحبت شده که عادل بوده اینا و ...

منم نگفتم معصوم بوده،مشکل اینجاست شما میگین هر کی که مردم انتخاب کردن اوکیه، حالا به هر دلیلی 

یه معلم ده دقیقه میخاد بره بیرون از کلاس یه جانشین میزاره میگه مواظب باش

حتی جناب خلیفه اول برای بعد خودش جانشین انتخاب کرد 

ولی پیامبر نعوذبالله و خود خدا حتی به مخیله شون خطور نکرد که جانشین بزارن و گفتن هر چی مردم بگن

خب منظورم اینه چیز بعیدی نیست که تعجب آور باشه....معجزه خدا و اهل بیت همیشه هست

منم میگم. صرفا ی کلیپ و نباید بگیم 100 درسته تا وقتی ثابت بشه 

وگرنه لطف خدا همیشه خودشو نشون داده

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

منم نگفتم معصوم بوده،مشکل اینجاست شما میگین هر کی که مردم انتخاب کردن اوکیه، حالا به هر دلیلی یه معل ...

شما کلا بحث بجا بی ربط ب بحث اولمون کشیدین من دوس ندارم درمورد مثال بی ربط تو تاپیک بحث کنم بااحترام