2777
2789
عنوان

آدمای سمی

32 بازدید | 3 پست

ما زنا خیلی صبوریم باید خیلی چیزا رو تحمل کنیم و بازم ادامه بدیم و باعث شادی و دوام زندگی باشیم یکی از چیزایی ک واقعا بهممون می ریزه آدمای سمی اطافمون هستند شوهرهایی ک عقده ها و کمبودای کودکیشونو سر ما خالی می کنند شک می کنند تهمت می زنند ایراد الکی می گیرند اعتماد بنفس مارو پایین میارن و زندگی را برامون سخت می کنند و ما عین یه صافکار بریدگی های وجود اونارو صیقل میدیم و خودمون سابیده میشیم بعد سالها ک سوختیم و ساختیم آیا ارزششو داشت؟چرا بسوزیم و بسازیم؟چرا عین کلفت بشوریم و بسابیم برای کسی ک قراره بیاد غر بزنه عقده هاشو خالی کنه و بره؟از منی ک سالها عاشق یه آدم سمی بودم و سوختم و ساختم و اخلاقشو تغییر دادم و حالا اون عاشق منه ولی من دیگه حسی بهش ندارم بشنوید و زن هرچی بسازتر خوار و خفیف تر خودتونو بخاطر این آدما خسته و رنجور نکنید

من شوهرم عقده های کودکی بسیار داشت به خاطر بی‌مسئولیتی های پدر و مادرش

خیلی سعی کردم‌کمکش کنم به زندگی شاد و مرفه برگرده ولی بازم اون پدر و مادر رو ترجیح میداد و دخالت هاشون اجرا میکرد تا اینکه طلاق گرفتیم

....... I'm in love I'm not alone 💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم عقده های کودکی بسیار داشت به خاطر بی‌مسئولیتی های پدر و مادرشخیلی سعی کردم‌کمکش کنم به زندگ ...

منم بارها خواستم طلاق بگیرم ولی ... هم منو میخواد هم نمی تونه آسیب نزنه الانم داره یکی یکی تاوانشو پس میده