2777
2789
عنوان

چیکار میشه کرد با مردای هیز😭

1112 بازدید | 60 پست

یه همسایه داریم

مرتیکه جای بابامه

من هنوز ۱۸ سالم نشده

شکمش انگار ده قلو حامله س

بعد خیلی بد نگاه میکنه

وقتایی ام که از مدرسه (۱۲ همم)میام میبینم سر کوچه وایستاده

اصن خیلی حالم داره بهم میخوره و حس بدی دارم

چیکار کنم

حداقل ازین حس بدم خلاص شم

طبقه بالاییمونم هست تنها:////

هیچی 

مراقب خودت باش مقابلش 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی خیال اون به همه نگاه میکنه چون ذاتش هیزه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

😐به بزرگترا نگاه کنهبه اونایی که همه چیشون بیرونهمن جای بچشم تیپم ساده آرایشم هیچ هیچ

حساس نشو 

اون ذاتش 

مقصر تو نیستی

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

عزیزم درکت میکنم  چی  میگی  منم با همچنین اشخاصی  روبرو هستم  ولی  عزیزم  خودخوری  نکن  فقط  نگاهتو  ازشون  برگزدون   ببین  خونسرد باش  اهمیت نده  از این  مردا   دوراز جون  بعًی اقایون  زیادن

بی محلی نده 

پررو باش در برابرش بذار بفهمه نمی ترسی ازش و اون هیچ غلطی نمی کنه نمی تونه که بکنه 

فقط اگر خودت رو جمع و جور کنی و خجالتی باشی هزارتا فکر میاد تو سرش پررو باش بذار بفهمه سلیطه ای