2777
2789
عنوان

ازدواج حلقه ابن سينا

78 بازدید | 6 پست

دوستان كسي انجام داده؟😂من براي كل خانواده گرفتم اونايي كه متاهل بودن همه درست بوده!

حالا براي خودم گرفتم ٢٤ اومده الانم ٢٤ سالمه تا خرداد سال ديگه كه ميشم ٢٥ وقت دارم🤣استرس گرفتم ميخوام ببينم اينجام كسي انجام داده درست باشه براش؟😂

چی هست ؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی هست بگو ما مجرد ها هم انجام بدیم 😂😂

فا.  ل سن ازدواج ابن سینا خوئم امتحان کردم برا همه متاهلا درست شد

۱-حلقه(ترجیحا طلا)

۲-یک لیوان ک تا نیمه آب باشه

۳-زنجیر نازک یا تارمو یا نخ

۴-کسی ک میخوای براش فا   ل بگیری

حلقه رو تو ی زنجیر بنداز و و بعد اونو توانگشت حلقه (دومین انگشت دست چپ)

كسي ك ميخواي فالشو بگيري بذار

بعد حلقه رو (ک آویزونه ب زنجیر)چن ثانیه بذار تو لیوان آب

و بعد بالای سطح آب داخل لیوان ثابت نگهش دار

اصن نباید دستت تکون بخوره(یکمی صبوری نیاز داره)

بعد چن دقیقه حلقه ای ک ب وسیله زنجیر آویزون شده بر اثر نبض دستت آروم آروم تکون میخوره

حالا تعداد ضربه هاي حلقه ک ب لیوان میخوره رو بشمار تا حلقه از حركت بيفته

تعداد ضربه های حلقه ب کناره لیوان= تو چ سنی ازدواج میکنی

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.