2777
2789

من آدمی ام که خیلی دوس دارم مزه های جدید امتحان کنم..ولی چیزایی که تو اینستا ترند میشه بعضیاش شیرینی و غذا نیس آشغاله فقط..

مثلا یه شیرینی زبون شدیدا ترند شده با دو قلم آرد و خامه صبحانه خمیر میگیری کاتر میزنی ..و بعدشم سرخ میکنی میندازیش تو شربت بار..

امشب درست کردم ینی آشغال..

فک کن ینی مثلا یدونه شیرینی یه پیاله روغن جذب کرد حین سرخ کردن..یدونه خوردم بخدا هنوزم حالم بده بعد چند ساعت..سرم گیج میره یادم میوفته دل و رودم میاد بالا..فشارمو یجور بالا برد سه کاسه ماست خوردم خخخ

حیف شکر و خامه..

من خودم با شیر و تخم مرغ و آرد و اینا خاگینه میپزم خیلی خوشمزه میشه

نمیدونم این سمو کدوم خری کشف کرده

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر منم یبار از این پاستا ها که با گوجه و پنیر فتا درست میکنن درست کرد خیلی بد شد 

یمدت مد شده بود ماکارونیو بعد ابکش با پنیر مخلوط میکردن گوجه میچیدن روش میذاشتن تو فر

خدایا ببین اخه کاراتو🦦

یه بار تخم مرغ وسیر وپنیر چیزای دیگه را مخلوط کرد منواشدم نصف شب واسه صبحانه بچه هام اماده کردم بعد شد درس عبرت واسم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
من درست کردم خیلی خیلی خیلی هم خوشمزه هم تو حتما بلد نبودی روغنم جذب نکرد از من

شما بنده ی برگزیده خدا هستی 

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

عه منم میخواستم درست کنم

افتضاح ترین چیز ممکن..یه بشقاب پر ریختم بیرون..تو اینستا همه تو کامنتا نوشتن چه آشغاله..صاحب پیج ایراد میگیره که نتونستین درست کنید..اخه اسکل یه آردو و خامه چه اشتباه رسپی میتونه داشته باشه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

من درست کردم خیلی خیلی خیلی هم خوشمزه هم تو حتما بلد نبودی روغنم جذب نکرد از من

ببخشید فک کنم شما زبان نخوردی که بفهمی بافتش چطوره.من اتفاقا کار و هنرم تو خونه پخت انواع کیک و شیرینه..یه خمیر گرفتن با ارد و خامه کار سختیه که بلد نباشم؟؟

خواهر منم یبار از این پاستا ها که با گوجه و پنیر فتا درست میکنن درست کرد خیلی بد شد یمدت مد شده بود ...

انقد بیکارن از خودشون چرت و پرت اختراع میکنن..نصفشون آشپزی بلد نیستن و کمپز در میکنن