2777
2789

صنایع، خیییلی راضی ام چون هرچی دارم از درسی که خوندم دارم و شدیدا به همه توصیه میکنم حتی شده برن رشته کم متقاضی و ته جدول بخونن اما برن دانشگاه و البته از دانشگاه استفاده کنن، نه صرفا بابت وخ گذرونی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دانشکده ملی مهارت قبول شدم رفتم ثبت نام هنوز نگفتن بیایید درکل درس خوندن با کلاس ترین کار نو دنیاست من رفته بودم ثبت نام یه پیز زنه اومده بود رشته طراحی دوخت قبول شده بود دلم میخواست برم بغلش بگم افرین به این انگیزت

من ارشد مدیریت دارم 

ن متاسفانه شاغل نیستم 

فقط بخاطر اینکه شاغل نشدم ناراضی ام 

مجرد هم هستم و نزدیک ۳۶سالمه تو ی شهر فوق العاده کوچیک زندگی میکنم 

شرایطم خیلی بده خیلی 

ولی چ میشه کرد

خب با مدرکت میتونی تو شهرای بزرگ کار داشته باشی

ازمون دادم و مصاحبه هم رفتم قرار بود آخر خرداد ماه مدارک تکمیلی بدم ولی جنگ ۱۲ روزه همه چیزو خراب کرد گفتن دست نگه دارید نمیدونم چرا زنگ نمیزنن الان  

من ارشد کلام تطبیقی خوندم.خانه دارم از دانشگاه رفتنم راضی ام.بهترین روزهای زندگی وبهترین دوستان زندگیم توی دانشگاه بود.با اساتیدی که هرکدوم یک دنیا علم واخلاق ومعرفت بودند.دنیای آدم دانشگاه رفته با دانشگاه نرفته متفاوته.

من قبول شدم امسال میکروبیولوژی کرجولی دیدم همه دارن مسخره میکنن میگن اینم رشتس تو آوردی بازار کار ند ...

یکی از اشناهای ما میکروبیولوژی خونده و الان تو ازمایشگاه کار میکنه

بنظرم بیشتر تحقیق کن و ب حرف چند تا ادم بی سوادو بی خبر از دنیا گوش نده