صنایع، خیییلی راضی ام چون هرچی دارم از درسی که خوندم دارم و شدیدا به همه توصیه میکنم حتی شده برن رشته کم متقاضی و ته جدول بخونن اما برن دانشگاه و البته از دانشگاه استفاده کنن، نه صرفا بابت وخ گذرونی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دانشکده ملی مهارت قبول شدم رفتم ثبت نام هنوز نگفتن بیایید درکل درس خوندن با کلاس ترین کار نو دنیاست من رفته بودم ثبت نام یه پیز زنه اومده بود رشته طراحی دوخت قبول شده بود دلم میخواست برم بغلش بگم افرین به این انگیزت
منم ارشد جغرافی بیکارم ولی راضی ام از دانشگاه رفتن چون دیدمو ب زندگی عوض کرده و میدونم ی کار خوبم ک مرتتبط ب رشتم نیست انجام میدم. ایشالاه زودتر جواب بده
من ارشد کلام تطبیقی خوندم.خانه دارم از دانشگاه رفتنم راضی ام.بهترین روزهای زندگی وبهترین دوستان زندگیم توی دانشگاه بود.با اساتیدی که هرکدوم یک دنیا علم واخلاق ومعرفت بودند.دنیای آدم دانشگاه رفته با دانشگاه نرفته متفاوته.