2777
2789
عنوان

طلاق تو عقد باعث میشه ادم بدبخت بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 39 پست
اره درسته ولی همش میگم کاش خانواده نداشتم کاش یچه پرورشگاه بودم گاهی فکر میکنیم خانواده تکیه گاهه ول ...

خب این افکار برا همه پیش میاد

تو اعتماد به نفس و محکم سر خواسته ات بمون. بخاطرش با هیچکس بحث و جدل نکن. فقط کار خودتو بکن، حل میشه

من مشکلات وحشتناکی دیدم که تو دلم گفتم هرکی جای فلانی باشه خودشو میکشه، اما طرف با صبوری و استقامت از اون مشکل عبور کرده و زندگی بهتری برا خودش ساخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما صبر کن یکی دو ماه که فرصت دادین بهم رو .اوضا فکریت تا اون موقع خوب شده و راحت تصمیم میگیری .اینجا تاپیک میزنی میگی میخام جدا شم همه هم میان میگن جدا شو خودت رو راحت کن(نه از روی خیر خواهی از روی خراب بودنشونه ) و فکرت رو نمیزارن راحت تصمیم بگیره  🙂 

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ .   آنان که ایمان آوردند و دل‌هایشان با یاد خدا آرام می‌گیرد؛ آگاه باشید که تنها با یاد خدا دل‌ها آرام می‌گیرد.

به داداشت بگو مردم خواهرشونو از جهنم نجات میدم و زیر در و بازشو میگیرم بعد تو .حاشا به غیرت نداشتن برای من ..

فیلم ملی و هزار راه نرفته رو حتما نشونش بده 

دختر هم که هستی راحتتر اسم طرف از شناسنامه ت پاک میشه

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اسی جان احساس میکنم مشکل حادی نداری بیشتر حس بدی داری شاید افسردگی گرفتی سعی کن یه تراپی بری .با مشاور صحبت کن .اگه واقعا مشکلت جدی باشه بهترین وقت جدایی الان هست که تو عقدین .ولی اگه مشکلت حل میشه بمون زندگی کن ‌زندگی بعد جدایی هم مشکلات کمی نداره

شما صبر کن یکی دو ماه که فرصت دادین بهم رو .اوضا فکریت تا اون موقع خوب شده و راحت تصمیم میگیری .اینج ...

حالا من جزو اونایی نبودم که میگن جدا شو

چون واقعا قضاوت درمورد کسانی که میشناسیم هم سخت و غیرممکنه چه برسه به کسی که نه دیدیش و نه میشناسیش

ولی اینو بدون طرف میاد جوری درمورد همسرش حرف میزنه که براساس اون اطلاعات آدم سوق داده میشه به این نتیجه که بهتره طرف جدا شه، پس اونایی که میگن جدا شو ممکنه نیت خیر هم داشته باشن اما حرفای طرف طوریه که اونام همین نتیجه رو میگیرن