2777
2789
عنوان

بچه ها ی معجزه ای شده دوسدارم بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 35931 بازدید | 1385 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتمااا

به نیت منم بخون. اسمم ندا  هست. ب نیت کامل شدن ثبت نام دانشگاه من و حل مشکلات و ناراحتی های زندگی من

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

سلام میشه لطفاً ب نیت اینکه برادرم اعتیاد و کامل بزاره کنار و مغزش کامل خوب شه.و خوشبخت و موفق شه و ی زن خوب نصیبش بشه بخونی

انشاالله ب مراد دلت برسی شمام 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

میشه واسه منم بخونی رفیقم از خر شیطون بیاد پایین بتونم مغازه خودمو بزنم 

سر یه مغازه که خودم میخوام بزنم میخواد شکایتم کنه چرا چون جای قبلی اون میخوام بزنم 

دعا کن همه چی خوب پیش بره این قضیه تموم شه باور کن خستم خودم از رفیقم بابت کارش خیلی زیاد تعجب کردم بهترین رفبق بود واسم البته بهشم حق میدم که نگران کار خودشه حتی گفتم بیا شراکت با من کن گفت نه تو بیا معازه من سراکت کن 

دعا کن واسم عزیز هنه چی درست شه خدا خودش شرشو از من دور کنه