2777
2789

من و ی آقایی حدود دوسال ونیم پیش باهم آشنا شدیم از طریق واسطه بعد رفتیم همو دیدیم، منو رسوند خونه گیام داد ک ازمن خوشش اومده، ولی بخاطر ی سری مسائل مالی مردد هست، (اون‌موقع تازه استخدام شده بود و حقوق چندانی نداشت) و منم گفتم مشکلی نداره صرفا یک دیدار بود 

گفت ب عشق قبل از ازدواج معتقد هستم و ازدواج سنتی نمیپسندم، منم گفتم درسته ولی وقتی مردی بعد از عشق هم مرددی 

و چند بار هی رفت و اومد  میگفت پیام میدم میرفت و نمیداد بعد میومد میگفت ک از من خوشش میاد و معذرت خواهی میکرد بابت رفتارش

بار آخر بهم گفت ک ازم خوشش میاد خیلی بهم فکر میکنه و خوابمو دیده و... و تو انتخاب من شک نداره فقط میترسه از شرایط مالی خودش و منظورش این بود ک آشنا بشیم عشق ب وجود بیاد تا بعد...  و خانوادش کیس معرفی میکنن نمیره ببینه و منم گفتم برو ببینیشون شاید خوب باشن 

اخر گفتم من شمارو فراموش کرده بودم و برای من خواستگار هست و برای شماهم کیس هست و کلا اصلا این موضوع یادم رفته بود و اصراری هم ندارم 

الان ب نظرتون فکر کرده بوده من ردش کردم؟ شما جای اون بودین فکر میکردین جواب منفیه؟ 

لطفا نپرسین چ اهمیتی داره حالا و.... 

فقط جواب سوالمو بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم طرف آدمی نیست که بشه روش حساب کرد

آدم قاطع و پایداری نیست از لحاظ ذهنی و شخصیتی

و اینکه به نظرم دنباله کیس بهتر پیدا کنه و شما رو گذاشته تو آب نمک

حیف شماست،اگه کیس بهتر داری اینو رد کن

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
کجاس سطحی هست

خودت جوابشو هرجور دلت خواسته دادی بعد دنبال اینی که چه فکری کرده؟!

اگه فکر ایشون اینقدر براتون مهم بود قطعا اینطور جوابشو نمیدادی که الان دنبال جواب سوالت باشی 

پس از نظر من کاملا سطحیه و اگر جنبه انتقاد شدن ندارید بهتر بود تاپیک نزنید

آواکادو سایت🥑                                                            

خودت جوابشو هرجور دلت خواسته دادی بعد دنبال اینی که چه فکری کرده؟!اگه فکر ایشون اینقدر براتون مهم بو ...

نه عزیزم بحث انتقاد نیست 

من فکر کردم میگی مسئله مهمی نیست 

نه عزیزم بحث انتقاد نیست من فکر کردم میگی مسئله مهمی نیست

نه میگم سطحیه 

یعنی  بابت این چیزا که طرف راجبم چه فکری کرد یا ناراحت شده یا نشده الکی فکرتونو درگیر نکنید براتون مهم نباشه بقیه راجبتون چی فکر میکنن یا از حرفتون ناراحت شدن یا نه

شما اون لحظه لازم دونستی اونجوری جواب بدی و تموم شده و رفته

آواکادو سایت🥑                                                            

خب همین دیگ میخوام ببینم منفی برداشت کرده یا نه

عزیزم اگه واقعا دوستت داشته باشه،پیگیرت میشه،راحت علاقه اش رو ابراز میکنه.دیگه اینکه منفی برداشت کرده یا نه رو شما با توجه به شخصیتش بهتر میتونی حدس بزنی یا اینکه از خودش بپرسی

ولی اینجور که معلومه یا شما اونجوری که باید به دلش ننشستی یا کلا دنبال عشق طوفانیه

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕