2777
2789

هر کاری میکنم نمیشه انگار مثله زنجیر به دست و پام وصله نمیتونم برم پیش بقیه باهاشون گرم بگیرم نه شوخی بلدم نه درست و حسابی حرف زدن و جواب دادن حقمو نمیتونم بگیرم و از حقم دفاع کنم

بعضی وقتا حس میکنم بقیه قضاوتم میکنن مثلا تو دلشون یا جلو روم میگن تو برو 

چون اینجوریم بقیه ازم جبهه میگیرن باهام راحت نیستن

خودمو دیگه دوست ندارم هر چی درجا میزنم انگار رو تردمیلم از اینکه مردم چه حسی بهم دارن میترسم نمیتونم هیچ کاری بکنم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با این سنم هنوز همینطورم ولی کمتر شده عزیز همه اینا ریشه درکودکی و اعتماد بنفس پایین از کم شروع کن مثلا فقط برو با یک نفر سلام کن و سعی کن یه ذره متفاوت عمل کنی کم کم بهتر میشی فقط اعتماد بنفست ببر بالا

اول جلو اینه تمرین انجام بده سرچ کنی تمریناش هست 

بعد از خودت فیلم بگیر و دوباره ببین 

وقتی خودتو با اعتماد بنفس تو فیلم میبینی کلی روحیه میگیری

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

تا وقتی نطردیگران برات مهم باشه نمیتونی راحت زندگی کنی

خب برام سخته که بهش فکر نکنم 

وقتی میرم تو جمع فکر میکنم بقیه به چشم غریبه میبینن که دوست دارن زودتر برم

شما هم این مشکلو داشتی؟چجوری بزارمش کنار

اره و خیلی اذیت شدم 

کلی راهکار روانشناسی هست 

کلی مقاله ک‌ میتونی بخونی و راهکارایی ک‌ه دادنو تمرین کنی 

یا اگه میتونی برو مشاوره 

من با این سنم هنوز همینطورم ولی کمتر شده عزیز همه اینا ریشه درکودکی و اعتماد بنفس پایین از کم شروع ک ...

دقیقا من از بچگی اینجوری بودم ولی دیگه خسته شدم ازش. دوساله دارم تلاش میکنم با بقیه ارتباط بگیرم ولی مثل اینکه خجالت و کمبود اعتماد به نفس همه ی تلاش هامو میسوزونه

تا تو کلاس می‌شنوم بقیه دارن با هم قرار میزارن برن بیرون اشک تو چشام حلقه میزنه😢😭 میخوام اون موقع بهشون بگم منم دوست دارم بیام ولی میدونم چون که باهم دوست و صمیمی نیستیم و بامن راحت نیستن شاید جواب رد بهم بدن