خرگوشیتونم مدیر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 7996 عنوان زنگ زدم به دوستم بپرسم چی قبول شده😈 | مشاهده متن کامل بحث + 2769 بازدید | 65 پست فردای نتایج زنگ زدم دوستم ازش بپرسم چی قبول شده😂 گفت بهداشت عمومی کلی تخریبش کردم و قطع کردم الان قطع ارتباط ایم تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن! دیروز | 00:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیتییی عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 292 بچهها بخدا این تاپیک دروغ زده....قشنگ معلومه داره شماهارو عصبانی میکنه....مریضه روانیه باید بره امین آباد
خرگوشیتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 7996 باز حداقل اون بهداشت عمومی قبول شده ولی تو همچنان ...یر نداشته منی با تو باید اینجوری حرف زد رشته اش چرته نه؟🤣🤣بهش گفتم انصراف بزن الکی پول حروم نکن بشین خونه مرغ بپز😂😂 تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!
بروگمشوبابا عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 1973 رشته اش چرته نه؟🤣🤣یعنی یجوری تر زدم بهش که شمر بهش نمیزنه اونی که چرته تویی احمقفکر نکنم حرف کسخلی مثل تو براش مهم باشه
nela7713 عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 3215 @niniyar سلام عزیزم این کاربر ناهنجاره اعصاب بقیه رو خورد می کنه و خوشش میاد ظاهرا لذت میبره خواهش می کنم به تاپیکاش یه نگاهی بندازید حتما ...Don't judge situation , you've never been in
خرگوشیتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 7996 عزیزم تو خودت بهداشت عمومی قبول شدی، الان این تایپکو زدی که همه بگن بهداشت عمومی رشته خوبیه و چرا زن ... کی گفته رشته خوبیه والا هیچکس نگفت🤣🤣🤣 ضمنا خودم پزشکی میخونم و واقعا به دوستم زنگ زدم تا عقده گشایی کنم تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!
خرگوشیتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 7996 @niniyar سلام عزیزم این کاربر ناهنجاره اعصاب بقیه رو خورد می کنه و خوشش میاد ظاهرا لذت میبره خواهش ... برو بابا چاپلوس خاش والیس تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!