سمارجارو مدیر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 13545 عنوان فردا میرم واس ثبتنام دانشگاه | مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 71 پست 🙂ترم اولیااا چه خبر؟ الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️ 1404/07/29 | 00:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادامmوب عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 774 اره با استرسم کلا یه حال عجیبیه به چمدونم که نگا کردم غمم گرفت گفتم چطور میشه زندگی یه آدم تو یه چمدون جا باشه؟ولی یه حسی بهم میگه تجربه خیلی خوبی میشه برام خوابگاه و زندگی مستقلی جدید امیدوارم واسه شمام اینطور باشه کاربر قدیمی
سمارجارو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 13545 خوشبحالتون منم با درسای کنکور پیر شدم چرا عزیزم؟ منم تجربی بودم ولی رفتم مدیریت چ میشه کرد الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️
joojehhh عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 148 واویلا من فقط بارونی گرفتم مانتو و کوله و .... برا مانتو زیاد نگشتم میخوام دوباره برم😐
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 7968 من چرا خوشحالم ازش؟😂 چون هنوز تجربش نکردی😂😂😂اولشه بدنت گرمه بزار ترم آخر رسیدی خودت میخندی به این خوشحالی😂😑 چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
مادامmوب عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 774 چون هنوز تجربش نکردی😂😂😂اولشه بدنت گرمه بزار ترم آخر رسیدی خودت میخندی به این خوشحالی😂😑 مرسی😂😂 کاربر قدیمی
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 7968 مرسی😂😂 منم مثه تو بودم🤕😂😂😂الان ترم آخرم چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
roya_mw عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 3892 یه حال عجیبیه به چمدونم که نگا کردم غمم گرفت گفتم چطور میشه زندگی یه آدم تو یه چمدون جا باشه؟ولی یه ... من اتفاقا ادم مظلومی نیستم از پس خودم برمیام نمیدونم این همه ترس از کجا اومده یهوشاید برا اینکه اون چیزی ک مد نظرم بود قبول نشدم رشته دومی ک زدم شدم لایک نکن
joojehhh عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 148 یه حال عجیبیه به چمدونم که نگا کردم غمم گرفت گفتم چطور میشه زندگی یه آدم تو یه چمدون جا باشه؟ولی یه ... من هنوز چمدون نبستم ولی مطمئنم حین بستن یه گریه جانانه میکنم😂 و از اون جانانه تر روزی ک منو میزارن دانشگاه و برمیگردن گریه میکنم😔😂
مادامmوب عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 774 منم مثه تو بودم🤕😂😂😂الان ترم آخرم قشنگ مشخصه دانشگاه جونتو گرفته😂 کاربر قدیمی
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 7968 قشنگ مشخصه دانشگاه جونتو گرفته😂 سخت ترین رشته مهندسی و بخونی جونی برات نمیمونه خاهر😑😂😂مامانم میگه حالا برا ارشد بشین بخون میگم مامان اسمشو بیاری خودمو از پنجره میندازم پایینا چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
مادامmوب عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 774 من اتفاقا ادم مظلومی نیستم از پس خودم برمیام نمیدونم این همه ترس از کجا اومده یهوشاید برا اینکه اون ... کاش منم مثل تو از پس خودم بر می اومدم نه میتونم به کسی نه بگم نه راحت از حقم دفاع میکنم اگرم چیزی اذیتم کنه از رو در وایسی چیزی به طرف نمیگم🤦🏻♀️ کاربر قدیمی
مادامmوب عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 774 من هنوز چمدون نبستم ولی مطمئنم حین بستن یه گریه جانانه میکنم😂 و از اون جانانه تر روزی ک منو میزارن ... منمممم همین فکر و میکنمیعنی یه بغضی چسبیده به گلوم که ...😂 کاربر قدیمی
سمارجارو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 13545 منمممم همین فکر و میکنمیعنی یه بغضی چسبیده به گلوم که ...😂 چقدر راهت دوره الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️
مادامmوب عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 774 سخت ترین رشته مهندسی و بخونی جونی برات نمیمونه خاهر😑😂😂مامانم میگه حالا برا ارشد بشین بخون میگم ما ... جدی من همیشه به دانشجوهای مهندسی که فکر میکنم میگم اینا چطور ریاضی میخونن حتما بنده برگزیده خدان😂 کاربر قدیمی
roya_mw عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 3892 کاش منم مثل تو از پس خودم بر می اومدم نه میتونم به کسی نه بگم نه راحت از حقم دفاع میکنم اگرم چیزی اذ ... حالا مث منم خیلی خوب نیست یکم سلیطمولی خب تو رو نمیمونم خوبهرودروایسی نداشته باشتا مظلوم هست ظالمم هستراحت حرفتو بزن کسی نمیتونه کاری کنه لایک نکن