2777
2789

برادر من سی و سه سالشه متاسفانه نزدیک بیست ساله مواد مخدر صنعتی مصرف می‌کنه و مغزش ب شدت تخریب شده بود ،توهم و بدبینی و هزیون و...

الان تقریبا پنج ماه کمپه

از بچگی بی اعتماد به نفس و ساده و بی زبون بود

بخاطر همین افسردگی هم داشت و قرص افسردگی میخورد ،،از نوزده سالگی گل،،و آلان سه چهار ساله،متادن و شیشه هم مصرف میکنه

بنظرتون پنج ماه کافیه کمپ باشه؟

اومد بیرون بیمارستان عصاب و روان بستری بشه خوبه بخاطر افسردگی و تخریب مغزش؟

یا بره روانشناس یا روانپزشک 

چکارا باید بکنیم برای اینکه انشاالله خوب بشه و دیگه سراغ مواد نره

اولین بار کمپ می‌ره

لطفاً هر اطلاعاتی ،یا تجربه ای دارین ،یا تجربه اطرافیان تون ،بگین ثواب داره 

انشاالله ب مراد دلت ون برسین

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

انشالله لباس عافیت تن کنه

روانپزشک که بره تشخیص میده به چه چیزی نیاز ذاره

بیشتر از هر چیزی همدلی و توجه لازمه

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیش ماه بذار بمونه جلساتشم بذار بره

از همه مهم تر باید روانکاوی بشه 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

درود بر شما بهترین را و موثرترین و تنهاترین راه na هست اگر این راه رو ادامه بده مطمئن باشید جواب میگیرید 

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
پنج ماه که واقعا کمروانپزشک به نظرم بیشتر از بقیه جواب میده

چند ماه کافیه؟؟

بیمارستان عصاب و روان روانپزشک ندارن مگه؟

درود بر شما بهترین را و موثرترین و تنهاترین راه na هست اگر این راه رو ادامه بده مطمئن باشید جواب میگ ...

زود زود باید بره؟

زود زود باید بره؟

تو کمپ کلاس هست با انجمن آگاهی داره شما هر جای ایران عزیز که باشید شهر یا روستا فرق نمیکنه کلاس هست بله باید روزانه بره اولاش باید روزی دو سه جلسه بره یکم که شرایطش بهتر شد روزی یک بار هم کافیه میتونید تو نت سرچ کنید درباره انجمن اطلاعات بیشتر کسب کنید اگر این راه رو ادامه بده مطمئن باشید که تو چند سال برمیگرده .. انجمن رایگان هست بدون هیچ هزینه ای و بهش اونجا عشق میدن

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...

اول بذار بیاد بیرون شاید دیگه کاملا ترک بمونه، اونوقت نیازی نیست کاری کنید، فقط هواشو داشته باشید ، من تعریف کنگره ۶۰ رو زیاد شنیدم برای ترک، اون کمپی هم که الان اونجاست برادرتون راهنمایی میکنن اگه سوال کنید بگید بعد از مرخص شدنش چیکار کنیم و اینا

چند ماه کافیه؟؟بیمارستان عصاب و روان روانپزشک ندارن مگه؟

یک سالی بذار باشه اگه خودش همکاری میکنه.

چون زیاد دیدم اینا که زود میام بیرون سریع باز شروع کردن

بله بیمارستان هم روانپزشک داره

ولی پیش خانواده بودن و حمایت خانواده رو داشتن و اون رابطه عاطفی هم خیلی کمک می کنه

تو کمپ کلاس هست با انجمن آگاهی داره شما هر جای ایران عزیز که باشید شهر یا روستا فرق نمیکنه کلاس هست ...

بعد کمپ می‌خوایم بستری ش کنیم

بعد بستری بره دیر نمیشه؟

یک سالی بذار باشه اگه خودش همکاری میکنه.چون زیاد دیدم اینا که زود میام بیرون سریع باز شروع کردنبله ب ...

یک سال زیاد نیست ؟