2777
2789
عنوان

هر چی در مورد کیت تخمک گذاری یاد گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 294196 بازدید | 357 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سوال دارم ازت .چرا انقد تاکید میکنی ک ساعت ۷ شب هم دوباره باید تست بشه؟ واسه چی؟  

بخاطر اینکه هورمون تخمکگذاری خیلی سریع زیاد می شه و دوباره کم پس اگه هر ۲۴ ساعت یکبار بذاری امکان داره این بین هرمون ترشح شده باشه و شما این زمان را از دست داده باشید

و من خونده بودم بهترین زمان برا استفاده از کیت بین ده صبح تا هشت شب هست برا همین گفتم یکبارم هفت شب بذارید

سلام میگم من اولا ماهه پیش ده روز جلو انداختم این ماه دو روز مونده به پریودیم کیت تخمکگذاریم خط دو ...

این هرمون می تونه تا موقع پریودی هم باشه مهم اینه که دو خط همرنگ یا خط تست پررنگتر بشه

این هرمون می تونه تا موقع پریودی هم باشه مهم اینه که دو خط همرنگ یا خط تست پررنگتر بشه

خب یک روز قبل از پریودی و روز موعد دو خط شبیه هم پررنگ بودن

دو سه تا گذاشتم

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
سلام من دو تا سوال دارم وقتی کیت هر دو خطش پررنگ شد همون لحظه باید اقدام کرد؟ چقدر زمان دارم؟ من پ ...

بعد از پرنگ شدن ۲۴ تا ۳۶ ساعت بعد تخمکگذاری هست و تخمک هم ۱۲ تا ۲۴ ساعت زنده هست به نظرم از همون روز تا چهار روز بهد هر شب اقدام داشته باشید

چون پریودیتون ۴۰ روزه هست احتمال داره دوبار تخمکگذاری داشته باشید اگه اولین تخمکگذاری منجر به بارداری نشه دوباره دو‌هفته قبل پریودی تخمکگذاری دارید

سلام من دو تا سوال دارم وقتی کیت هر دو خطش پررنگ شد همون لحظه باید اقدام کرد؟ چقدر زمان دارم؟ من پ ...

اصولا تخمکگذاری دو هفته قبل از پری هست ولی همنطور که تو‌پست قبل گفتم شاید دوبار داشته باشید، به نظرم یک ماه بعد از پری استفاده کنید تا زمان تقریبی تخمکگذاریتون دستتون بیاد انشاالله همون ماه باردار بشید ولی اگه هم منجر به بارداری نشد ماه بعد سه چهار روز قبل از زمان تقریبی که ماه قبلش بدست آوردید از کیت استفاده کنید