2777
2789
عنوان

واقعا مادرشوهرم زن بی ملاحظه ایه

113 بازدید | 8 پست

من پدرشوهر ندارم ای کاش داشتم  و همه کارای مادرش با شوهرمه شوهرم از ساعت ۶ میره سرکار تا ۸ ۹ ... بعد تو سه ماه اخیر بخدا ۱۰ بار دکتر برده آورده...بخدا هزار تا کار میکنه اما یه دکتر نمیره باید شوهر من ببرتش..سرم زدن چیه اونم نمیره زنگ میزنه شوهر من از سر کار خسته کوفته میبرتش درمانگاه 

خب زن پیری مریضی کار نکن ... دیروز زنگ زده دوستم دعوت کردم خب شوهر من تا الان که ساعت ۱۱ هس اسیرش شده 

من حرفم بزنم میگن عروس چقد خودخواهی داره شوهر منم آدم آروم و مظلوم هر چی بگن بهش انجام میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم زن زرنگ و مستقلی هس من خودم شاغلم

پس بیشتر نیاز به محبت و توجه داره، چی بگم که به هر سه نفرتون حق میدم باید یه راهی پیدا کنی که همه راضی باشن

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا اروم و مظلوم هم نباشه بازم فرقی نداره، خب مادری که نیاز به پزشک داره رو کی باید ببره اگه بچش نبره

لطفا با این دید به موضوع نگاه نکن، اینجوری هم خودت اذیت میشی هم همسرت اذیت میشه