2777
2789
عنوان

از یکی واقا حس بدی میگیرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 22 پست
بنظرم تو خودت فاصله رو حفظ کن اگه حست واقعی باشه احتمالا اون آدمم بروز میده و بقیه هم متوجهش میشن

چند روز اینجوری بود و باید بگم طرف به شدت تیزه

همه پشت سرش حرف میزدن و یهو باهاش صمیمی شدن دوباره .با اینکه در گوش همدیگه گفتیم در موردش ولی فهمید

الانم همونا باهاش خوبن و صمیمی یه اکیپیم 

من از اکیپ فاصله بگیرم یا باهاشون اوکی شم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بقیه هم مشکل دارن باهاش ولی نشون نمیدنبهم گفتن در گوشم از فلانی خوشمون نمیاد ولی تو بغلشن ....

همه همینن اگه واقعا یکی با کسی حال نکنه بغلش نمیره اینجوری به تو میگن  

مگه میشههیچکی بد بد یا خیلی خوب خوب نیست

رفتارش جوریه که یروز خوبه و یروز بد و چند نفر بدشو گفتن بهم و این باعث شده حس بدی بگیرم ازش. و خودشم نرمال نیست ولی باهاش خوبن😐 ولی واسم سوال شده چجوری یه نفر اینقدر تیز میتونه باشه؟

چند روز اینجوری بود و باید بگم طرف به شدت تیزههمه پشت سرش حرف میزدن و یهو باهاش صمیمی شدن دوباره .با ...

اگه دوست داری تو اون اکیپ بمونی و اکیپ خوبیه بمون به خاطر اون یه نفر فاصله نگیر ولی اگه در کل اوکی نیستی در اون صورت فاصله بگیر

🍷He drinks your blood as holy wine

رفتارش جوریه که یروز خوبه و یروز بد و چند نفر بدشو گفتن بهم و این باعث شده حس بدی بگیرم ازش. و خودشم ...

یا رفت و امد نکن یا مثل بقیه دورو باش یا واقعا همون نکات مثبتش و بیار تو ذهنت دهن بین هم نباش

میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم؟بدونم چجوری بوده

الان دانشجوعم، اون موقع که دهم بودم یه دوستی داشتم اون موقع صمیمیتم باهاش کم بود ولی خیلی دوسش داشتم و الانم که صمیمی ایم عاشقشم

اون موقع یه دختر دیگه ام بود که با این دوست من میگشت و میخندیدن و با هم وقت میگذروندن، ولی من از دختره متنفر بودمم، و اینکه انقدرر به دوستم توجه میکرد که وقتی سه تایی بودیم ،من اصن هییچ توجهی بهم نمیشد و ساکت میشدم اعتماد به نفسم صفر میشد، خیلی حس بدی بهم میداد دختره باعث میشد من انرژیم صفر شه و فکر میکردن من همیشه اونقدر اروم و فلانم، ولی تهش خداروشکر سر یه بحثی که بینمون شد به دوستم گفتم دیگه نمیخوام با اون دختره ارتباط داشته باشم و باهم صحبت کردیم و خداروشکر دوستم طرف منو گرفت و یکم اونم از دختره بدش میومد، خلاصه قطع ارتباط کردیم تاا الان

حالا نمیدونم به موضوع شما ربطی داشت اصن یا نه😂