2777
2789
عنوان

از یکی واقا حس بدی میگیرم چیکار کنم

110 بازدید | 22 پست

بین دوستامونه و دوستام باهاش خوبن ولی من وقتی میبینمش به قدری حس بدی میگیرم ک ساکت میشم و حرف نمیزنم چیکار کنم حتی بقیه هم متوجه شدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم ولی چون اونا با اون دوستم خیلی صمیمی همیشه باهمن فکر میکنن من درون گرام یا مشکلی دارم

چ جالب منم وقتی دبیرستان بودم سال دهم این مشکلو داشتم خیلیم اذیت شدم 

بقیه چی؟البته چند نفر هستن ک ازش خوششون نمیاد ولی... میگن باهاش مشکل نداریم و یکاریش میکنن

بنظرم تو خودت فاصله رو حفظ کن اگه حست واقعی باشه احتمالا اون آدمم بروز میده و بقیه هم متوجهش میشن

🍷He drinks your blood as holy wine

منم همینم ولی چون اونا با اون دوستم خیلی صمیمی همیشه باهمن فکر میکنن من درون گرام یا مشکلی دارم

اخه بقیه هم مشکل دارن باهاش ولی نشون نمیدن

بهم گفتن در گوشم از فلانی خوشمون نمیاد ولی تو بغلشن ....

چ جالب منم وقتی دبیرستان بودم سال دهم این مشکلو داشتم خیلیم اذیت شدم

من دانشجوعم زیاد نمیبینمشون ولی خب رو مخم میره کلا انرژیم خورده میشه وقتی میبینمشون قیافمم اصلا خسته میشه