2777
2789
عنوان

شوهرم وقتی مریضه بامن حرف نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 28 پست
چون بعد مدتها برا هم تکراری میشیم و مشکلات زندگی فشار میاره ب ادم عشق و عاشقی از یادت میره

قبل ازدواج هم بی توجه بود؟من میترسم بعد خیلی پشیمون شم الان خیلی خوبه ولی از بعد میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میام دمنوش دارو سوپ هی چی لازم بش میدم میرم تو اتاق رو تخت تو گوشی

من امروز براش چایی درست کردم  و رفتم دانشگاه برگشتم دیدم استکان با چایی سر جاش بود نخورده بود زده بود بیرون..

آره خیلی ولی یه چیزی بگموقتی امیدت فقطططط به خدا باشه نه بنده خدا، کمتر حالت بد میشه

اخه وقتی مستقل نباشی و دستت ب جیب شوهر دراز باشه تااخر عمر ی ترسی تو وجودته نکنه از دست بدیش

قبل ازدواج هم بی توجه بود؟من میترسم بعد خیلی پشیمون شم الان خیلی خوبه ولی از بعد میترسم

فقط یک سال رابطه داشتیم و تلفنی بود بیشتر ولی مشخص بود اخلاقش اینطوریه اهل ابراز علاقه کردن و زیاد حرف زدن نیس بیشتر با عملش نشون میده مثلا خیلی بخواد لطف کنه یخچالو پر میکنه یا وسیله خراب خونه رو تعمیر میکنه

فقط یک سال رابطه داشتیم و تلفنی بود بیشتر ولی مشخص بود اخلاقش اینطوریه اهل ابراز علاقه کردن و زیاد ح ...

حالا پسری که من دوسش دارم الان ابراز علاقه میکنه اما من همیشه دوست دارم خیلی وقتا اینطور باشه خودش میگه اگر باهام زندگی کنی خودت تعجب میکنی اینقدر هواتو دارم و ابراز علاقه میکنم نمیدونم راست میگه یا ن

اخه وقتی مستقل نباشی و دستت ب جیب شوهر دراز باشه تااخر عمر ی ترسی تو وجودته نکنه از دست بدیش

عزیزم مگه اون روزی تو رو داده تا الان؟

مگه از این به بعد روزی تو دست اونه؟

جواب هر دو تاش نه هست. پس نترس

😘

فقط یک سال رابطه داشتیم و تلفنی بود بیشتر ولی مشخص بود اخلاقش اینطوریه اهل ابراز علاقه کردن و زیاد ح ...

ولی شوهر من به شددددت اهل ابراز علاقه بود. هم نمیشه خلاقیت داشت تو نوع ابرازش. همیشه غافلگیرم میکرد. برام شعر می‌گفت. اصلاً دوستت دارم ساده نمی‌گفت بهم. همیشه شاعرانه و رمانتیک...

از بعد تولد پسرم یه آدم دیگه شد کللللا

الان پنج ساله...

ولی شوهر من به شددددت اهل ابراز علاقه بود. هم نمیشه خلاقیت داشت تو نوع ابرازش. همیشه غافلگیرم میکرد. ...

اینطوری هم خیلی سخته یهو عوض بشن ....اتفاقا شوهر منم بعد تولد دخترم محبتش ب من کمترشد حتی گاهی حسودیم میشه