اصلا یک هفته ست مریضه رفته تو غار تتهاییش البته فقط با من اینطوریه صدا بگو بخندش با بقیه تو محل کارش میومد....منم خیلی تنهام واقعا دلم میگیره باهام حرف نمیزنه.اخه این رفتار رو باید ب یکی بکنه ک بهش بدی کرده ن من ک دارم تو خونه براش میشورم میپزم..چرامردا اینطورن یا شاید فقط شوهر من عتیقه ست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قبل ازدواج هم بی توجه بود؟من میترسم بعد خیلی پشیمون شم الان خیلی خوبه ولی از بعد میترسم
فقط یک سال رابطه داشتیم و تلفنی بود بیشتر ولی مشخص بود اخلاقش اینطوریه اهل ابراز علاقه کردن و زیاد حرف زدن نیس بیشتر با عملش نشون میده مثلا خیلی بخواد لطف کنه یخچالو پر میکنه یا وسیله خراب خونه رو تعمیر میکنه
فقط یک سال رابطه داشتیم و تلفنی بود بیشتر ولی مشخص بود اخلاقش اینطوریه اهل ابراز علاقه کردن و زیاد ح ...
حالا پسری که من دوسش دارم الان ابراز علاقه میکنه اما من همیشه دوست دارم خیلی وقتا اینطور باشه خودش میگه اگر باهام زندگی کنی خودت تعجب میکنی اینقدر هواتو دارم و ابراز علاقه میکنم نمیدونم راست میگه یا ن
فقط یک سال رابطه داشتیم و تلفنی بود بیشتر ولی مشخص بود اخلاقش اینطوریه اهل ابراز علاقه کردن و زیاد ح ...
ولی شوهر من به شددددت اهل ابراز علاقه بود. هم نمیشه خلاقیت داشت تو نوع ابرازش. همیشه غافلگیرم میکرد. برام شعر میگفت. اصلاً دوستت دارم ساده نمیگفت بهم. همیشه شاعرانه و رمانتیک...