یه پسری بود اهل آستارا 30 سالشه.. نتایج دانشگاه دیر اومد.. بعد مدام میپرسید چرا نمیای زودتر بیا و اینا. روزی که گفتم آستارا قبول شدم دیگه هیچ بهم پیام نمیده یا جواب رو بعد چن روز میده. به نظرتون چرا؟ تا یه روز قبل این که بفهمه آستارا قبول شدم روزی 5 بار میگف چرا نمیای بیا دیگه من منتظر توام و اینا 😐
🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤
گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣 اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 . در آخر بهترین ورژن خودمم❤
اگه می خوای یه پسر از زندگیت غیب بشه بره... بهش اهمیت بده ؛ بهش بگو دوست دارم( در جا غیب میشه ) براش کادو بخر بهش اهمیت بده و تنها دلیل زندگیت باشه... درجا ولت میکنه میره