2777
2789
عنوان

درمان قطعی چربی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه حلش فقط حنا هست با چای سبز مخلوط کنین بزنین بزارین شیش ساعت بمونه حتما روی موهای تمیز بزنین و اینکه به هیچ عنوان به ساقه موها نزنین وگرنه موهاتون خشک میشه فقط ریشه موهارو خیلی پر و پیمون بزنین ماهی یک بار انجام بدین قووول میدم بهتون دیگه انقدر زود موهاتون چرب نمیشه

من که بیچاره شدم از چربی مو ولی موهام ی تیکه اش دکلره داره حنا بذارم قرمز میشه😂

بخون حتما متنمو نوشتم من از تو وضعم بدتر بود بخدا ولی الان راحت شدم

راه حلش فقط حنا هست با چای سبز مخلوط کنین بزنین بزارین شیش ساعت بمونه حتما روی موهای تمیز بزنین و ای ...

ترجیح میدم هر روز برم حمام تا موهام رنگ موهای خاله قزی بشه..تازه همیشه ترو تمیزم هستم

ترجیح میدم هر روز برم حمام تا موهام رنگ موهای خاله قزی بشه..تازه همیشه ترو تمیزم هستم

عزیرم من موهام قهوه ای روشنه ولی اصلا موهام رنگ نگرفت باید با ترکیبات تخم و مرغ و چای سبز بزنین اینجوری رنگش گرفته میشه

میترسم امتحان کنم موهام خیلی خوش رنگه مشکی مشکیه..ولی کچل🥲

مشکی اصلا رنگ نمیگیره 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️بهت قول میدم بخدا من الان باره چندمه دارم امتحان میکنم اونم تازه رو موهای روشن