2777
2789

بد نیس اون چیزی هم ک فکر میکردم نیس

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ماشین تصور نمیکردم چون اصلا برام مهم نبود چی باشه

ولی خونه و ناشین خوب قسمتم شد

شوهرمو فکر مبکردم تصور میکردم دلم میخواست خوب باشه که نشد...خدا لعنتش کنه شد عامل اصلی درماندگیم

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

اصلا ابدا نشد دنبال دکتر مهندس می‌گشتم یه الاف دراومدالکی می‌گفت لیسانس دارم سر داستان خرید پایان خدمتش مدرک تحصیلیش لورفت سیکل بودوکلی جروبحث کردیم والانم بیکارتواطاق نشسته

توبگوطلاست وقتی از چشم افتادقاطی آشغالاس  

اقتصادی پایین تر از سطح تصوراتم شد، ولی از لحاظ عاطفی زیر خط فقر شد😤😕

یه سوال دارم چون روانشناسیه برای تحقیقم.

مثلا فقط تو رویاهات بود

یا جوری تصور میکردی که انگار اونو داری مثلا جوری رفتار میکردی که تو بنز نشستی؟

اصلا ابدا نشد دنبال دکتر مهندس می‌گشتم یه الاف دراومدالکی می‌گفت لیسانس دارم سر داستان خرید پایان خد ...

یه سوال دارم چون روانشناسیه برای تحقیقم

مثلا فقط تو رویاهات بود

یا جوری تصور میکردی که انگار اونو داری مثلا جوری رفتار میکردی

که تو بنز نشستی؟