2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی پول داری یکی تاپیک زده بود خواهرم چند هفته‌ای برنج ندارن یکی تاپیک میزنع ۴۰تومن داده برا باسن خ ...

چه ایرادی داره کسی که پولشو داره به خودش برسه؟!

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

من باید یک لیتر فیلر بزنم

😂😂

بعد باید مراقبش باشم که آب نشه 

وگرنه سرمایه م آب میشه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

دیگه دست به هر کاری میزنن برای ویو گرفتن و مطرح شدن و پول درآوردن حالا این با لباس بوده، بعضیا که دی ...

من خیلی اهل اینستا نیستم، فقط بلاگرهایی که خیلی حاشیه داشتن مثل همین بلاگر که رفت هند و برگشت و با چسی هاش خیلی حاشیه ساز شد رو میشناسم، 

میگم اصلا هم توو فاز این نیستم بگم کی چیکار کرد، ولی این رو دیدم از تعجب واقعا اولین چیزی که اومد توو ذهنم این بود که چقدر مگه بهت پول دادن؟! 

ی زمانی آدم ها پول میدادن ابرو بخرن، الان توو اینستا آبروشون رو میذارن وسط که پول بدست بیارن