2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خورشت های قرمز مثل لوبیا سبزو هویج 

و قیمه اینا میتونی سینه مرغ قطعه قطعه ریز بریزی تفت بدی 

و نهایتا مرغشو نخوری فقط طعم بده به غذات 

فسنجونم میتونی با سینه مرغ بپزی 

دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون

خورشت لوبیا سبز من که عاشقشم سیب زمینی و پیاز سرخ میکنی با هویچ نگینی آب پز و سویا و لوبیا سبز و گوجه فرنگی رب و ادویه و نمک تفت میدی و بایک و نیم لیوان آب جوش میذاری یکم بپزه که آبش غلیظ بشه 

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

همه غذاهای خورشتی ازنظر من اگه خوشمزه پخته بشن 97 درصد به اندازه با گوشتشون خوشمزه هستن مثل قورمه سب ...

نه من قورمه سبزی پختم سبزیم ترکیبش عالی بود اما گوشت نداشتم مرغ ریختم خیلی بیخود شد

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
من برای رشته پلوپیازسرخ میکنم بعدش گوجه فرنگی رنده میکنم اونم سرخ میکنم ادویه هم میزنم خیلی خوشمزه م ...

کامل میگی دستورشو لطفا

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
چه عجیب نمیدونستم .میشه بپرسم چه چیزهایی رو رعایت می کنید

ببين عزيزم گوشت قرمز و فراورده هاي گوشتي و هر چيزي كه گندم و گلوتن مثل ماكاروني نون سفيد سويا 

هر چيزي استروژن زياد كنه اندومتريوز بزرگتر ميكنه