2777
2789

اینکه بچه هات رو تو یک مملکتی به دنیا بیاری که وقتی بیست سالش شد و خواست کار کنه ، حقوقش باشه پونزده و قیمت خونه باشه چهار میلیارد .

بعد هر وقت مریض شدی همه ی کارات با بچه هات باشه ، همیشه هر کاری داشتی برات بکنن ، خونت رو برات تمیز کنن ، به مهمونات برسن و دکترت ببرن .

بعد بگی میخوام خونمو بدم به خیریه و به بچه هام هیچی نرسه .

این افکار درسته ؟ من میگم اگه میخوایم بزاییم تا اخرش رو باید مد نظر داشته باشیم تا اون بچه بدبخت نشه و به فکر بچه مون باشیم .

حالا اینکه یه بچه ای اون قدر روانی باشه که بیشعور باشه بگیره مامان باباشو کتک بزنه و یا فحش بده  . پدر مادر حق دارن از خونه بندازنش بیرون یا از ارث محرومش کنن .

ولی وقتی بچه ای معمولیه . واقعا اینقدر ظالمانه که ما تو رو تو این کشور به دنیا اوردیم و دلمونم میخواد که تو بدبختی بکشی حق اون بچه ست ؟

نمیشه عزیزم 

یک سوم اموالشون رو میتونن ببخشن 

نه همه رو بقیه ش به وراث میرسه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه عزیزم یک سوم اموالشون رو میتونن ببخشن نه همه رو بقیه ش به وراث میرسه

تو وصیت فقط یک سوم رو می تونن وصیت کنن، اگر در زمان حیات بخوان ببخشن یا بنام کسی بزنن می تونن کلش رو بنام بزنن یا ببخشن

نه درست نیست ولی بعضی پدر و مادرا فقط اسمشو یدک میکشن 

مثل پدر شوهر من که به همه بچه هاش ارث داد جز شوهر من 

یعنی به همشون فروش نامه داد 

امسال فوت کرد اگه من حقی داشته باشم هرگز حلالش نمیکنم 

شوهرمم تا لحظه مرگ پدرش نبخشیدش 

نمیدونم اگه اون دنیایی باشه چطور باید جواب پس بده

به همه فروش نامه داد خیلی شیک و پیک 

خیر حق ندارند میخواستن بچه نیارن ولی وقتی هم اوردن درمقابلش مسئول هستند ارث از شیر مادر واسه بچه ها حلالتره

وقتی بچه ها راضی نباشن اون مال هیچ خیری واسه هیچ کسی نداره  

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

عمل نکردن به احکام ارث، امری حرام و سبب جاودانگی در آتش دوزخ است. (فک کنم توی سوره نسا احکام ارث توضیح داده شده است)

بعضی ها فکر میکنن با وقف و خیرات اموالشون پاداش اخروی دارن ولی اینجور نیست. همونطور که آق والدین داریم، آق فرزندان هم داریم.

و همانا که خداوند بر آنچه در دل هایمان میگذرد آگاه است.

نمیشه عزیزم یک سوم اموالشون رو میتونن ببخشن نه همه رو بقیه ش به وراث میرسه

اگر هبه کنن یا صلح یا قبل مرگ به خیریه واگذار کنن میشه

وصیت با این ماجرا فرق میکنه

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نه درست نیست ولی بعضی پدر و مادرا فقط اسمشو یدک میکشن مثل پدر شوهر من که به همه بچه هاش ارث داد جز ش ...

واقعا منم اگه مامانم بخواد به این حرفش عمل کنه نمیبخشمش مادرم که کل اختیار زندگیه بابامو به دست گرفته .

به جز اون تا الان خیلی اذیتم کرده و ضربه ی روحی بهم زده ، هیچ کودومو نمیبخشم ، حتی باید اون دنیا جوابه کافر شدنه منم به خدا بده .

هیچوقت یادم نمیره ۱۰ ساله بودم ، بیدارم میکرد نماز صبح بخونم بعد من خوابم میومد بیدار نمیشدم میزد تو گوشم که بیدار شم .

هیچوقت یادم نمیره وقتی هیجده سالم بود و یه مانتویی خریدم که از نظرش کوتاه بود ، تا میتونست گرفت منو کتک زد ، با اینکه میتونستم منم کتکش بزنم ولی این کارو نکردم .

هر وقت مشکلی داشت کمکش کردم ، هر وقت  هر کاری خواست براش انجام دادم .

ولی همیشه میگه نمیدونم چه گناهی کردم خدا این بچه ها رو به من داده نمیدونم چرا شما با ایمان نیستید .

خب تو باعث کافر شدنه منی . خدایی اولش خیلی خدا و قران و حجاب رو دوس داشتم ولی نماز صبح خوندن تو بچگی واسم سخت بود صبح زود بیدار شم ، مامانم میگفت این نمازت هیچ ارزشی پیش خدا نداره یا تند خوندی ، الان دو ساعت از اذان گذشته به موقع نیست ، تصور من از خدا یکی مثل مامانمه که من هر کاری هم واسه این خدا انجام بدم هر چه قدرم نماز بخونم و حجاب داشته باشم باز این خدا از من راضی نیست و از نظرش کمه و بازم منو عذاب میده در هر صورت واسه همین دیگه ناامید شدم واسه همین همهچیو گذاشتم کنار

من حق میدم تا قرون آخر خرج خوشحالی خودشون کنن

خب من چیکار کنم اگه نتونم خونه بخرم 

خیلی میترسم از اینکه یه روزی کارتون خواب بشم ، کاش منو به دنیا نمیاوردن و همه چی رو خرج خودشون میکردن هم من راحت تر بودم هم خودشون