من هر چی پس انداز داشتم مجردم دادم ب بابام خونه بخره خودم کار کرده بودم گفتم فدای سرش .میرفتم خرید نمیکنم همیشه ولی سعی میکنم وسیله خونه بخرم خیلی دلم برای پدرم میسوخت امشب بهم ی فحش زشت داد چون فقط گفتم بابا داری اشتباه نصب میکنی پرده رو ....فقط یک نظر دادم هیچ آدمی ارزش ندارع حتی پدرتون
آره آفرین فک کن یه پدر چقدر میتونه پست باشه که بین بچه هاش فرق بزاره و پسرهاشو بیشتر دوست داشته باشه مرتیکه حالم ازش بهم میخوره هر پدرومادری لیاقت احترام نداره
چند سالته،ایراد نداره حتما عصبی بوده ،بیشتر ما دخترا از این فداکاریا کردیم منم چند سال اول بیشتر پولمو برای خانواده خرج می کردم ،تعمیر خونه و...فقط پول 15-20گرم طلا رو چهارسال پیش برای کاری به پدرم دادم ،الان هیچ احترامی تو خانواده ندارم ،می بینم اونایی که بعد من اومدن سرکار بیشترازمن پیشرفت کردن ولی بازم ناراضی نیستم.
بعضی وقتا حس می کنن غیورشون خدشه دار شده و بچشون خرجشون و می ده،ازاین موضوع ناراحت میشن،من چون پدرم پول نداشت زنگ زدم نقاش اومد خونه قیمت داد و رنگ کاری کرد ،درو پنجره خونه رو عوض کردیم و...پدرم اصلا دخالت نکرد،می گفتم حداقل برو بالا سرشون می گفت به من چه ..