2777
2789
عنوان

سهمیه ی 5 و 25 درصد

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 97 پست
ولی من اگه داشتم استفاده نمیکردم اینو از ته دل میگم . چون میخواستن بخاطر پدرم بهمون امتیازات بدن ولی ...

اسی من بت قووول میدم مینویسم امضا میکنم کسی که با سهمیه رشته تاپ قبول میشه هرگز دکتر یا مهندس لایقی نخواهد بود کسی که نتونه ۴ تا کتاب دبیرستانو به خوبی بخونه قطعا در دانشگاه هم نمیتونه بخونه

من یکی از دخترای اقواممون رفت پزشکی با سهمیه

اخرش نتونست ادامه بده استرس گرفت کل موهاش ریخت تهشم از پزشکی رفت فیزیو خوند

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنت کنه اون نماینده مجلسی رو که سهمیه ها رو بیشتر کرد و بهش هم افتخار می کرد

منفعت داره براشون🤗

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

اسی من بت قووول میدم مینویسم امضا میکنم کسی که با سهمیه رشته تاپ قبول میشه هرگز دکتر یا مهندس لایقی ...

مهم اینه که عین ما زیر بار فشار درسا له نمیشن خواهر . خودت فکر کنم تجربه کردی کنکورو . خیلی داغونه و فشار داره 

خب ۸ هزار ب چ درد میخوره باید خیلی خوند تا ب درد بخوره فقط ۲۵ درصدو فحش کش کنیددد

پرستاری قبول شد با ۸ هزار کی گفته به درد نمیخوره همین پرستاریم خیلیا میخونن یا ازاد میارن یا قبول نمیشن

خب ۸ هزار ب چ درد میخوره باید خیلی خوند تا ب درد بخوره فقط ۲۵ درصدو فحش کش کنیددد

چه فرقی کرد 

بازم رشته ی تاپ شانس قبولی زیاده

به هر حال شانس قبولی تو رشته ی بهتر دارند 

کاربری دست دو نفره
مهم اینه که عین ما زیر بار فشار درسا له نمیشن خواهر . خودت فکر کنم تجربه کردی کنکورو . خیلی داغونه و ...

من خودم میفهممت اسی

سعی کن بهش فکر نکنی

خواهرنه بت میگم از فکرش بیا بیرون

کاری که از دستت برنمیاد بدتر اعصابتو خورد میکنی

برو سر درسات تا بوده همین بوده تو این کشور این چیزا عادیه

پرستاری قبول شد با ۸ هزار کی گفته به درد نمیخوره همین پرستاریم خیلیا میخونن یا ازاد میارن یا قبول نم ...

افرین . سهمیه سهمیه س ، حالا چه 5 درصد چه 25 درصد 

من فقط به سهمیه مناطق محروم اعتقاد دارم ( خودم منطقه 2 ام منطقه محروم نیستم ) یه وقت نگید بخاطر خودت میگی

منفعت داره براشون🤗

همین دیگه ببین این آقا با سهمیه رفته پزشک شده بعد نتونسته طبابت کنه رفته نماینده مجلس شده هزاران میلیارد ثروت داره همسرش کارخانه داره ولی خواسته به بچه اش اون سهمیه بیشتر برسه که اونم از این خان نعمت استفاده کنه سیربشو نیستن 

خیلیای دیگه لایق خیلی چیزان ولی بهش نرسیدن ! اینا حروم خورن و از همه مهمتر مفت خور

بله، در بسیاری از کشورها، نیروهای نظامی و خانواده‌های آنان از امتیازات ویژه‌ای در زمینه‌های مختلف، از جمله تحصیل فرزندان، برخوردار هستند. در ادامه به برخی از این کشورها و امتیازات مرتبط اشاره می‌کنم:

🇺🇸 ایالات متحده آمریکا

• برنامه DoDEA: در اروپا، وزارت دفاع آمریکا (DoDEA) برنامه پیش‌دبستانی جهانی را در ۲۹ مدرسه ابتدایی در کشورهای مختلف از جمله آلمان، ایتالیا، ترکیه و اسپانیا راه‌اندازی کرده است تا دسترسی به آموزش پیش‌دبستانی را برای خانواده‌های نظامی فراهم کند.  
  • برنامه Hope Scholarship در ویرجینیای غربی: این برنامه به فرزندان نظامیان که به‌طور موقت از ایالت خارج می‌شوند، اجازه می‌دهد تا پس از بازگشت، از مزایای تحصیلی خود بهره‌مند شوند.  
  • برنامه‌های تحصیلی ایالتی: در ایالاتی مانند جورجیا، کنتاکی، ماساچوست و تگزاس، نظامیان و خانواده‌های آنان از معافیت‌های شهریه‌ای یا کمک‌های مالی برای تحصیلات دانشگاهی برخوردار هستند.  

🇺🇦 اوکراین

• اولویت در پذیرش تحصیلی: فرزندان نظامیان در اوکراین از اولویت در پذیرش به مدارس، مهدکودک‌ها و دانشگاه‌ها برخوردار هستند.  
  • کمک‌های مالی تحصیلی: دولت اوکراین به فرزندان نظامیان که در عملیات‌های نظامی کشته یا مفقود شده‌اند، کمک‌های مالی برای تحصیل ارائه می‌دهد.  

🇬🇪 گرجستان

• کمک‌های تحصیلی: فرزندان نظامیان در گرجستان از کمک‌های مالی برای تحصیل در مقاطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد بهره‌مند هستند.  

🇮🇳 هند

• سهمیه‌های ویژه: فرزندان نظامیان در هند از سهمیه‌های ویژه برای پذیرش در دوره‌های حرفه‌ای مانند مهندسی، پزشکی و حقوق برخوردار هستند.  

🇬🇧 بریتانیا

• کمک هزینه تحصیلی: در بریتانیا، خانواده‌های نظامی می‌توانند از کمک هزینه تحصیلی برای تحصیل در مدارس خصوصی استفاده کنند.  

🇩🇪 آلمان

• برنامه‌های حمایتی: در آلمان، خانواده‌های نظامی می‌توانند از برنامه‌های حمایتی برای تحصیل فرزندان خود در مدارس دولتی و خصوصی بهره‌مند شوند.  

اگر به اطلاعات بیشتری در مورد کشور خاصی نیاز دارید یا سوالات دیگری دارید، خوشحال می‌شوم کمک کنم.

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍