سلام میخوام چند روز دیگه برا دخترم جشن تکلیف بگیرم.میشه اگه تجربشو دارین راهنماییی کنین. اگه خودتون داشتین یا جایی رفتین بگین چه جوری بود. چه بازی هایی داشتین. کادو چه برا دوستاش خریدین. عصرونه چی دادین. کل برنامه هاتونو بگین . ممنون میشم خدا خیرتون دهد.
خدای مهربون تو را به خاطر همه داده ها و نداده هایت شکر میکنم. داده هایت از سر مهربانی و رحمت بودی و نداده هایت از سر مصلحت . یا ارحم الراحمین راضیم به رضای تو
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟
روی پرده کعبه این آیه حک شده است:
نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ
به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان
و من...
هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
خب کادو که معمولا یه چادر سفید خوشگل با سجاده ستش با کیفش بهشون میدن
میتونی گیفت هم بدی به مهمونا
یه خانوم جلسه ای هم بگی بیاد مولودی شاد بخونه یا یکی بیاد دف بزنع براش
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
جشن تکلیف دیگه چیز عجیبی نیست ،یا خدا گفتن هم نداره ،برای هر چیز بیخودی مردم جشن میگیرن ،حالا تکلیف ...
اره حداقل بهتر از گودبای پمپرزه😆