2777
2789

خیلی هم عالیه 

فقط اگر بخوای اجاره بدی باید با ی کار کشته صحبت کنی و حواست باشه که مالیات زیادی برات میاد و باید از اول تکلیف اون مالیات مشخص شه 

به نظرم اگر میتونی کارت حق العمل کاری رو بگیر و ب و تو کار ترخیص کاری بهتر از کارت بازرگانی هست ولی باید سر زبون داشته باشی که مشتری بگیری 

خیلی هم عالیه فقط اگر بخوای اجاره بدی باید با ی کار کشته صحبت کنی و حواست باشه که مالیات زیادی برات ...

عزیزم ممنونم از راهنماییت .کارت حق العمل چیه؟

بعد کارت بازرگانی به جزاینکه اجاره بدم به کار خودمم میاد؟ من خیلی تجارت دوست دارم ولی خب میگم ما که تحریم هستیم چه جوری اخه باید کالا وارد کنم

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ممنونم از راهنماییت .کارت حق العمل چیه؟بعد کارت بازرگانی به جزاینکه اجاره بدم به کار خودمم میا ...

الان اکثر کالاها از چین داره وارد میشه از برنج و چای و هل و دارچین وشکر گرفته تا مواد کارخونه ها 

برا کارت بازرگانی خودت باید سرمایه داشته باشه که بتونی وارد کننده بشی 

ولی برا کارت حق العمل کاری خود شما ترخیص کار میشی یعنی ی تاجر کالا رو وارد گمرک میکنه و شما با مدرک و تبحری که داری از گمرک خارج میکنی و تحویل شرکت حمل میدی و پورسانت خودت رو میگیری 

برا کارت حق العمل کاری باید امتحان بدی قبلاً ۵ سال ی بار امتحانش بود الان فکر کنم هر ساله شده 

کلاس هایی رو در این مورد توسط اساتید بزرگ  برگزار میشه 

الان اکثر کالاها از چین داره وارد میشه از برنج و چای و هل و دارچین وشکر گرفته تا مواد کارخونه ها برا ...

چه جالب نمیدونستم .میدونید هزینش چقدر و از کجا باید اقدام کنم؟

الان اکثر کالاها از چین داره وارد میشه از برنج و چای و هل و دارچین وشکر گرفته تا مواد کارخونه ها برا ...

متاسفانه سایتی دیدم که میگفت از شرایط شرکت در آزمون اینه که فقط یه سری رشته های خاص مثل مدیریت اینا خونده باشی و شامل من نمیشه 

کاردانی امور گمرکی و کارشناسی سایر رشته ها رو قبول میکنه 

برا هزینه اش الان نمیدونم فقط میدونم هزینه امتحان زیاد نمیشه ولی اگر بخوای کلاس شرکت کنی هزینه اش زیاد میشه برا کلاس ها هم حواست باشه چون امتحان مهم و کاربردی هست کلاس های زیاد میزارن سعی کن کلاس معتبری شرکت کنی 

کلاس های آقای ارونقی فوق العاده عالی و کاربردی هست و درصد بالایی قبولی داره چون خودش قبلاً رئیس گمرک بندرعباس و بسیار باسواد بوده و هست