2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباست اگه نجس هست باید بشوری اگرم منظورت اینه با شستن ممکنه آب به لباس و بدنت ترشح کنه نهایت اون قسم ...

ن ببین غشل دارم جدا 

یه عالمه لباس هم باید بشورم الان من فقط اون ناحیه ام نجسه  و  لباسها رو بشورم پاگ میشه یا ن 

لباست اگه نجس هست باید بشوری اگرم منظورت اینه با شستن ممکنه آب به لباس و بدنت ترشح کنه نهایت اون قسم ...

برام پست گذاشته بودی ولی تاپیک ترکید کاری داشتی؟

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

ن ببین غشل دارم جدا یه عالمه لباس هم باید بشورم الان من فقط اون ناحیه ام نجسه و لباسها رو بشورم پا ...

اگه بدنت نجس هست اون رو باید آب بکشی اگه میخوای لباس بشوری یا دوش بگیری بگیر آخرسر غسل کن  اینجوری بنظرم راحت تره ولی اگرم همون اول غسل کردی هم مشکلی نداره فقط جایی از بدنت ناپاکه اول اون رو آب بکش پاک بشه  بعد غسل کن 

برام پست گذاشته بودی ولی تاپیک ترکید کاری داشتی؟

هیچی یه همچین چیزی گفتم که چه داروییه که از ادرار درست میشه گرچه بعضی داروها و غذاها با  محصولات خوک تولید میشه در صورتیکه خوک آلوده ترین ونجس ترین حیوان حساب میشه و خوک و ادرار هردو نجس حساب میشه و انسان مسلمان باید ازشون اجتناب کنه (البته فکر نکنم درست کردن دارو  ازشون باعث پاک شدنشون بشه مگه اینکه چاره ای نباشه و بحث مرگ و زندگی باشه )