2777
2789
عنوان

موهامو با ته با ژیلت زدم صاف صاف دو ماه پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوبار موهامو با ژیلت زدم اومدن

چقدر دلم میخاد بزنم ولی شهامتشو ندارم 

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
درست میشه مثل سبزه عید میبینی نصفش دیر رشد میکنه

جنس موهام عوض میشه حتی یکمم از لختی در بیاد فر بشه خوبه!!!! بعد اینکه شقیقه هام کمتر رشد کرده و کمتر نشون میده عادیه تو این روند؟

مرد هستم 

جنس موهام عوض میشه حتی یکمم از لختی در بیاد فر بشه خوبه!!!! بعد اینکه شقیقه هام کمتر رشد کرده و کمتر ...

چند سالته ؟ یعنی تا حالا کجل نکردی ؟

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
نه غیر امسال ۱۶ سالمه

ببین مردا شقیقه هاشون خالی تره تا حالا موهات بلند بوده متوجه نشدی الان به چشم میاد