2777
2789

یه سال اختلاف سنی داریم طولی رفتار میکرد انگار یه پسر ۸۰ ساله هس و منم یه دختر بچه ۳ ساله اخرشم هول بودن خودشو نشون داد خیلی ناراحتم واقا ازش خیلی خوشم میاد و الان دیگ قرار شد با هم حرف نزنیم گفتش بیا دوست داشتیم قبول نکردم پشیمونم حداقل شاید اینطوری میتونستم درستش کنم یا یه کاری کنم ازم خوشش بیاد واقا نمیدونم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلاً میگفتم مشکلی نداره خانما احساس خودشون رو به طرف مقابل بگن ولی الان میگم جالب نیست

والا قدیمی ها میدونستن چه خبره میگفتن ابراز احساسات و پیشنهاد باید از سمت مرد باشه

یعنی اسی چی بهش گفتی؟ چی بهت گفت؟

گفتم ازت خوشم میاد با پیج فیک دادم چون مامانش و میشناسم نمیخواستم مامانش بفهمه فالوش دارم ولی بعدش پیج اصلیمو دادم دید تا دید برگشت همه ی مشخصات و پرسید مث آدمای هول بعدش گف تو خیلی خوشگلی و اینا ولی من درگیر کارمم ببا فعلا دوست باشیم بعدش که کارم جل شد اوکی بعد دیدم کلا هوله با همه اینطوری وقتی با منی که یه روز نیس رفتم پی ویش اینطوری معلومه با بقیه هم اینطوریه دیگ

والا قدیمی ها میدونستن چه خبره میگفتن ابراز احساسات و پیشنهاد باید از سمت مرد باشه

به خودم طرف مقابل پیشنهاد داد حس واقعا بدی بود

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است